Döbbenetes vallomás Mata Ricsi édesapjától - „A mentorok építették le a fiamat!”

AC News 2016.12.20. Rivalda

Döbbenetes vallomás Mata Ricsi édesapjától - „A mentorok építették le a fiamat!”

Mata Ricsi a második helyen végzett szombat este az X-Faktorban, a fináléban nem szerepelt túl jól, de úgy érzi, helye van a pályán, szeretné, ha még hallana róla a közönség. A családját még jobban megviselték a kritikák, mint őt, bár kommentekkel, beszólásokkal nem foglalkoznak. A verseny után az AcNewsnak nyilatkozott Ricsi testvére és apukája.

poggyasz - rivalda

Amikor egy ember megnyer egy tehetségkutatót, vagy csak bekerül az élő showba, nem csak az ő, hanem a családja élete is fenekestül felfordul. Majdnem annyi stressz nehezedik a hozzátartozókra, mint a versenyzőkre. Így van ez Mata Ricsinél is, akinek a családja nem úgy néz a szombati döntőre, hogy második helyezett lett a gyermekük, hanem Magyarország legjobb férfihangja. Az AcNewsnak most Ricsi bátyja mondta el, hogyan érez a család a verseny után, és mit gondolnak az egész műsorról.

„Mi úgy gondoljuk, hogy nem második helyezett lett Ricsi, hanem Magyarország legjobb férfihangja. Elmondhatatlanul örülünk ennek az eredménynek is, sőt már az is nagy szó volt, hogy bejutott az élő adásba. Mindvégig mögötte álltunk és támogattuk, ahogy tudtuk. Nagyon izgultunk érte”- kezdte lapunknak Mata Ricsi bátyja.

„Egy felnőtt embert is megviselne ez a versenyhelyzet, nemhogy egy nyolcadikos gyereket. Ricsi viszont mindvégig nyugodt maradt. Ez egyébként a családban mindenkire jellemző, mint ahogy az is, hogy a felmenőink között zenészek vannak. nagyapám, és édesapám is zenekarban játszott. Négyen vagyunk testvérek, de közülünk csak Ricsi örökölte a muzikalitást”- folytatta Mata Ernő István, aki kitért az öccsét mocskoló egyénekre, köztük Petics Kristófra is.

„Az ilyen emberek saját magukat járatják le… nem tudunk velük mit kezdeni. Mi most csak azzal foglalkozunk, hogy Ricsinek miden lehetősége meglegyen az előrehaladásra. Remélem nem fog a hírnév rossz hatással lenni rá”- mondta a büszke testvér, majd az édesapa vette át a szót tőle, aki kicsit borúlátóbb.

„Amikor az első két adásban énekelt a fiam, még nem volt énektanára, sem pedig mentora, én készítettem fel őt, és egyáltalán nem hibázott a szövegben, valamint a hangja sem volt hamis. Mindenki vissza tudja nézni/hallgatni, hogy sokkal tisztább volt akkor az előadása. Úgy láttam, hogy mióta a mentorok kezébe került, folyamatosan épült lefelé”- fogalmazott a dühös apa.

„Ricsinek a színpad az otthona, és mindig erre a versenyre készült. Az, hogy a mentorok által nem lett jobb a teljesítménye azért van, mert nem hagyták a stílusát érvényesülni. Most szombaton pedig még színpadra sem állt a gyermekem, már akkor savazta őt a zsűri. Csúnya dolog, de hát ilyen ez a tévés szakma…”- mondta az X-Faktoros apja, aki most arra fogja sarkallni a fiát, hogy bepótolja a lemaradását tanulmányaiban, és csak utána építheti majd az énekesi karrierjét.

További cikkek

Reklám

Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után

Rivalda

Szaszák Zsolt: Korán estem ki a Sztárban sztár leszekből!

AC News 2021.10.18.
Az énekes úgy érzi, köze lehet a múlt heti L.L. Junior-os drámának a kieséséhez.

10 kilótól szabadult meg Király Viktor! – „Újra a régi vagyok”

Pataki József 2021.10.15.
Másfél hónap alatt sikerült az énekesnek megszabadulnia a felszaladt kilóktól, mely már egy ideje eléggé zavarta. Ráadásul nem akárki játszott közre a sikerében.

Gáspár Evelin: Most lettem lányból nő!

AC News 2021.10.14.
A Survivor sztárja úgy érzi, mostanra találta meg a helyét az életben.

Huppsz

Így találkozott Leonardo DiCaprioval Liptai Claudia

Pataki József 2021.10.17.
A műsorvezető számára örök emlék marad a New Yorkban töltött idő. Már csak azért is, mert itt futott össze a világsztárral a véletlen szerencsének köszönhetően.

Bódi Margó: Kivettünk két hetet és Gusztival kettesben elutaztunk Egyiptomba

AC News 2021.10.16.
Bódi Margó és Guszti Egyiptomban töltötték két hét szabadságukat. A sztárpár utazása nem sokkal az indulás előtt is kérdéses volt, a nehezen összejött nyaralás végül az ...

Mi a titka? 24 év után is randizik a férjével Kandász Andrea

AC News 2021.10.15.
A sztár és a férje a mai napig úgy turbékolnak, mint a kamaszok, Feri nem titkolja, igazán vonzó nőnek találja feleségét.
video3 - Kategoriak között
video3a - Kategóriák között
video1a - Kategoriak között

AC News

Hölgyek figyelem! Ez a higiéniai termék növelheti a mellrák kockázatát

AC News 2021.10.18.
Két új kutatás lehel új életet az évtizedek óta tartó vitába arról, vajon felelhetnek-e az izzadásgátlók az emlődaganatos esetekért.

Covid vagy influenza? Nyakunkon a járvány

AC News 2021.10.18.
A két betegséget különböző vírusok okozzák, és bár a betegségek lefolyása is eltérő, vannak azért hasonlóságok is szép számmal a fertőzések között.

Visszatértek az orosz filmesek a világűrből

AC News 2021.10.18.
Mindenki jól van. Megdőlt egy nemzeti magassági rekord is.

Sziréna

Letartóztatásban a gyújtogató   

AC News 2021.10.18.
Hatszáz szalmabála égett le Duka térségében.

Falatozás közben érték tetten a betörőt

AC News 2021.10.18.
Egy kutyaajtón jutott be az ingatlanba a 19 éves férfi.  

A tűzoltók megakadályozták a lángok továbbterjedését a Borostyán Med Hotelben

AC News 2021.10.18.
Kigyulladt vasárnap este és teljes terjedelmében égett a Borostyán Med Hotel tetőszerkezete Tamásipusztán; a katasztrófavédelem késő esti közlése szerint a tűzoltók megakadályozták a láng...
min-mano
Video4a - Kategóriák között
video5 - Kategoriak között

Itthon

Elhunyt 51 beteg, 3274 új fertőzöttet találtak Magyarországon

Pataki József 2021.10.18.
Ötvenegy, többségében idős, krónikus beteg meghalt és újabb 3274 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte hétvégi összesítőjében a koronavir...

Soltész Miklós: A szlovén nemzetiségi közösség számára megtartó erő a hitélet

Pataki József 2021.10.18.
A szlovén nemzetiségi közösség számára önkormányzatuk, iskoláik, intézményeik, civil szervezeteik mellett fontos megtartó ereje van hitéletük gyakorlásának is - hangoztatta a Minisztereln&o...

Orbán Viktor megkapta a harmadik oltást

Pataki József 2021.10.18.
Megkapta a koronavírus elleni harmadik oltást Orbán Viktor miniszterelnök, sajtófőnöke tájékoztatása szerint a Moderna vakcináját vette fel.

Világ

Ferenc pápa szerint a terrorizmus mindenki számára vereséget jelent

Pataki József 2021.10.18.
Az erőszak ellen emelte fel szavát Ferenc pápa vasárnapi beszédében az utóbbi napokban a világ több pontján elkövetett terrorista támadások kapcsán.

Erdogan: Washington F-16-osokat ajánlott fel Ankarának az F-35-ös programba fektetett pénzért cserébe

Pataki József 2021.10.18.
Washington F-16-os vadászbombázókat ajánlott fel Ankarának, miután az Egyesült Államok 2019-ben orosz védelmi rendszer vásárlása miatt kizárta Törökországot a modernebb F-35-ös harci g&eacu...

Ukrajnában hamarosan elkezdik a 14 év fölötti kiskorúak beoltását

Pataki József 2021.10.18.
Hamarosan elkezdik a 14 és 18 éves közötti korosztály koronavírus elleni beoltását Ukrajnában, az ehhez szükséges dokumentumokat az egészségügyi minisztérium már elkészítette - k&oum...
video5 - Kategoriak között
video3 - Kategoriak között
video3a - Kategóriák között

Profil

dr. Váczi László: Nem én kerestem a színházat, hanem a színház talált meg engem

AC News 2021.10.17.
Negyven éves kora után teljesen új életet kezdett, jogászból mára az ország egyik elismert színházi szakembere lett. Döntését egy argentin írónőnek, Pelsőczy Rékának és ...

Liebhaber Judit: Nagyon sok tehetséges, híres tervezővel dolgoztam, mint például Giorgio Armani

AC News 2021.10.09.
Judit azt vallja: hiába foglalkozik rengeteg mindennel, kerüli a kötelező feladatokat, viszont vadássza azokat a tevékenységeket, amelyek felszabadult örömet jelentenek neki. Ilyen például, amikor az Erősebb Igen! című műsor&aa...

Szilágyi Heléna: Gyakran többet érhetünk el azzal, ha nem állunk be a sorba

Pataki József 2021.10.02.
A pszichológust már egészen gyerekkora óta érdekelte a fantázia világa, melyről úgy gondolja, hogy hasznos is tud lenni az emberek számára, ha szabadulni akarnak a mindennapi apátiából. Nemrég jelent m...

Amiről beszélnek

Bréking: Palik László nélkül folytatódik az Exatlon Hungary

AC News 2021.10.18.
A hírek szerint a műsorvezető maga döntött a távozás mellett.

Mutatjuk, kivel osztja meg az otthonát Vastag Tomi

AC News 2021.10.18.
Igazi kecses fenevad az új társa az énekesnek.

Két hírességről is lekerült a maszk az Álarcos énekesben

AC News 2021.10.18.
Mutatjuk, ki volt a Szarvas és a Gorilla jelmez mögött!
video3 - Kategoriak között
Video4a - Kategóriák között
video1a - Kategoriak között