Durva balhé! - Nyilvánosan esett egymásnak Jolly és McHawer

2017.08.16. Rivalda

Durva balhé! - Nyilvánosan esett egymásnak Jolly és McHawer

Hatalmas vitát robbantott ki az Aranyeső című szám a két népszerű mulatós előadó között. Mc Hawer azt mondja, hogy az ő zenei alapját használták Jollyék az egyik fellépésükön. Az AcNews-nak mindkét fél kifejtette a véleményét.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Úgy tűnik a mulatós zenészek világában sem megy minden egyszerűen, és foggal-körömmel ragaszkodnak ahhoz, ami az ő szellemi tulajdonuk. McHawer a minap egy koncertfelvételt kapott kézhez, melyen az volt hallható, ahogy Jolly és felesége Suzy az Mc Hawer és Tekknő: Aranyeső című feldolgozásának a zenei alapjára énekelnek a közönség előtt. Ezt persze nem hagyta szó nélkül, és kikérte az esetről a rajongói véleményét.

 

Természetesen felkerestük Jollyt, aki az AcNews-nak elmondta, hogy bár nincs benne semmilyen harag, az agresszív rajongók miatt szeretné, ha eltűnne a kérdéses poszt az oldalról.

„Igen, előadtuk az Aranyeső című számot egy koncertünkön. Az a zenei alap bárki számára elérhető az interneten. A technikusunk szedte le ingyenesen. A műsorunkban mindig van olyan rész, ahol a közönség kérésére adunk elő akár olyan számokat is, amiket nem mi írtunk” - kezdte az AcNews-nak Jolly.

„Nem tudtam, hogy ez az övé, de ha ennyire fáj neki, akkor kifizetem neki azt az 50-60 ezer forintot. Beszélt már azóta vele egyébként Suzy, akinek azt mondta, hogy nem haragszik ránk, csak kell neki a hírverés. Az persze már nem zavarja, hogy a rajongói megállás nélkül mocskolnak engem. Legalább lenne benne annyi, hogy letörli ezeket a kommenteket. Az én alapjaimat is sokan használják, mégsem szólok érte, nem vagyunk mi balhés emberek” - mondta lapunknak az előadó.

Az adok-kapok, ám itt még nem állt meg, ugyanis McHawer sem maradt adós a válasszal.

„Pont most írtak rám, hogy légyszíves vegyem le azt a posztot. Nem tudom, mit csináljak, hiszen nem vagyunk mi rosszban, csak a követőim véleményére voltam kíváncsi. Elmondták nekem Jollyék, hogy semmilyen rossz szándék nem volt bennük, csak az egyik rajongójuk kérte tőlük ezt a számot, és valamiért pont az én alapom volt náluk. Ráadásul a rap rész ki sincs vágva belőle…” - árulta el az AcNews-nak Hawer, majd folytatta.

„Nem a kifizetésről szól ez a dolog, csak kíváncsi voltam a véleményekre. Nem csak ezt az alapot használja egyébként, ott van még a Sírjon a hegedű című szám is, ami szinte teljes mértékben a miénk, csak bele van pötyögve pár dolog. Tudni kell, hogy az ilyen alapokba a 100 tagú cigányzenekar is zenélt, ami nem kevés pénzbe került nekünk. A kommetelőkkel és a fotelhuszárokkal, akiknek egész nap az a dolguk, hogy mocskolódjanak, pedig nem tudok mit csinálni” - számolt be a mulatós rapper.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT