Durva! Nyíltan ku***zta le Tóth Gabit egy magyar párt!

AC News 2017.01.24. Rivalda

Durva! Nyíltan ku***zta le Tóth Gabit egy magyar párt!

A magát nyíltan nacionalista pártként aposztrofált MIÉP dunaújvárosi szervezete, mindenki előtt kurvázta le Tóth Gabit a közösségi oldalán. Az incidensről Fenyvessy Zoltán, a párt elnöke nyilatkozott az AcNews-nak.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Tóth Gabi legutóbb bejelentette, hogy egy ideig elvonul a nyilvánosság elől és a legújabb projectréje, a Gabriella Totovára fog összpontosítani. Felvett neve miatt rengeteg támadás érte, ugyanis többen azt mondják, hogy ezzel a választással a szlovák nőket sérti meg, akik nem magyarosíthatják a nevüket. Ezzel kapcsolatban a népszerű énekesnő a következő sorokat osztotta meg:

 

Csakhogy a hosszú és őszinte mondatok ellenére sem szűntek meg a támadások. Az egész ügy, mostanra odáig fajult, hogy egy bejegyzett magyar párt tett közzé nyomdafestéket nem tűrő szavakat az egyik képe alá.

Természetesen felkerestük a MIÉP elnökét, Fenyvessy Zoltán országgyűlési képviselőt, aki bár nem tudott a bizonyos kommentről, amit a dunaújvárosi szervezete tett közzé, készségesen válaszolt arra a kérdésünkre, hogy hogyan engedheti meg egy magát komolynak valló párt egy ilyen megnyilvánulást.

„Nem láttam, még ezt a kommentet, de megfogom nézni és megkérdezem az illetőtől, hogy miért ír ilyen butaságot”- mondta először a MIÉP elnöke, majd amikor közöltük vele, hogy az énekesnő Gabriella Totova nevű oldalára kommenteltek, megváltoztatta az álláspontját.

„Ja, hogy Totova!? Akkor megérdemelte! Ha ő így hívja magát… döntse már el valaki az identitását, hogy ha magyar, akkor Totova vagy Tóth. Menjen a fenébe…”- fejtette ki véleményét Fenyvessy Zoltán, majd ránk csapta a telefont.

A MIÉP egyébként magát radikális nemzeti konzervatív pártként definiálja. Sokáig radikális jobboldali pártként határozta meg magát, jelmondatuk – „se nem jobb, se nem bal, keresztény és magyar”. 

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)