Durva! Óva intik Balázsék Stohl Andrást a Class FM-től

AC News 2017.03.31. Rivalda

Durva! Óva intik Balázsék Stohl Andrást a Class FM-től

Tavaly év végén Sebestyén Balázsék szakítottak a Class FM-el, azóta már a Rádió1 berkein belül ébresztik a hallgatókat. A Bors információi szerint Stohl András kerül majd helyükre a reggeli sávba, amitől a rádiósok ma reggel, élő adásban intették óva a népszerű színészt.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

A lap állítása szerint a Class FM gőzerővel azon dolgozott, hogy horribilis összegekért cserébe, A kategóriás neveket édesgessen magához, mivel az analóg adás megszűnése mellett, a Morning Show sztárjainak távozása is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy megcsappant a rádió hallgatottsága. Így merült fel többek között Bereczki Zoltán neve is, aki elutasította az ajánlatot, Stohl viszont állítólag igent mondott a felkérésre, ami azt is megindokolja egyben, hogy miért hagyta ott a Vígszínházat. 

Már több élő adásban - így ma is - szóba került a ClassFM sorsa a Rádió1-en. A népszerű műsorvezetők elmondták, hogy nagyon szurkolnak Bucinak, de nem tudták a csatornával szembeni sértettségüket sem palástolni. Jelezték Stohl Buci számára, hogy nézzen utána jól a kenyéradójának, és azon is viccelődtek, hogy lehetőleg jó előre kérjen ki egy cégkivonatot is, mielőtt benyújtaná az első számlát a rádiót üzemeltető céghez…

Az adásban elhangzottak alapján felkerestük Stohl Andrást, aki elmondta, hogy nem hallgatta az adást, sőt a felkérését sem erősítette meg.

„Nem hallgattam az adást, és nem is tudok erre mit mondani. Sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom, hogy én hol fogok dolgozni. Azt a médiumot kell megkérdezni, akik ezt mondták” – mondta a színész. Ennek kapcsán felkerestük a Class FM sajtóosztályát is, akik egyelőre nem reagáltak megkeresésünkre.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT