Durva! Tóth Gabi keményen kiosztotta Bódi Sylvi-t

Pataki József 2020.02.12. Rivalda

Durva! Tóth Gabi keményen kiosztotta Bódi Sylvi-t

Alaposan felhergelt mindenkit Bódi Sylvi, aki a legutóbbi posztjában arról írt, hogy „cukik a kis ferde szemű kínaiak, de már pont elegen élnek az országunkban.” Tóth Gabi ezt nem hagyta szó nélkül, ostobának nevezte a modellt.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Bódi Sylvi általában csodás helyekről jelentkezik be, és a legújabb szörfös, utazásos kalandjait osztja meg követőivel, de a legutóbbi, mai posztjánál olyan dolgot írt ki, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. A modell többször járt már a Távol-Keleten, mindig elismerően nyilatkozott az ottani népekről, de amióta kitört a koronavírus, úgy tűnik, neki is megváltozott a véleménye. A következő sorokat írta:

 „Gondolom Oroszország példáját követően, Magyarország is lezárta a kínai turisták előtt a határt. Legalábbis nagyon remélem. Ha anno a migránsokat is sikerült nem beengedni, akkor remélem a kormány most is bölcsen jár el és megteszi a megfelelő óvintézkedéseket. Cukik a kis ferde szemű kínaiak, de már pont elegen élnek az országunkban amúgy is, szóval bocsi, de köszi, nem kérünk belőlük többet” – írta először a modell.

Ezek után valószínűleg később újra átolvasta a szövegét, és vagy magától jött rá, vagy a kommentelők jelezték neki, hogy ennél durvábban nem is fogalmazhatott volna, így módosította a szövegét (de az internet nem felejt).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

A kommentelőkön kívül ráadásul Tóth Gabi is észrevette az eredeti kiírást, és felháborodásának hangot is adott, és mint fogalmazott, nem érti, hogyan lehet ennyire buta valaki. Azt pedig, hogy az énekesnő ’bele lehet hülyülni rúdugrásba’ alatt mit értett Sylvi esetében, a fantáziájukra bízzuk.

Az esettel kapcsolatban felkerestük Tóth Gabit, aki elmondta: szóra sem érdemes az egész ügy, és nem kíván többet hozzá szólni Sylvi posztjához.

Cikkünk készültekor 45 204 bejegyzett fertőzött van a világon, eddig 1116-an haltak meg és 5056-an gyógyultak fel a koronavírusos megbetegedésekből.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT