Édes titkot árult el Liptai Claudia

Pataki József 2019.12.18. Rivalda

Édes titkot árult el Liptai Claudia

A híresség és férje, Pataki Ádám nagyon aranyos titkot osztott meg lapunkkal tegnap. Kiderült, hogy Claudia kedvese a mai napig rajong a Csillagok háborújáért és gyűjti a relikviákat.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Tegnap a Cinema City Arénában az AcNews is részt vett a legújabb Star Wars film premier előtti vetítésén a Fórum Hungary jóvoltából. Az új trilógia befejező részére több százan érkeztek, a hazai celebvilágból, média képviselőiből és influenszereiből. Ráadásul még a magyarországi 501-es Légió kirendeltsége is tiszteletét tette, természetesen teljes harci díszben.

Az eseményre ellátogatott kettesben Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám is, akikkel szóba elegyedtünk. A páros elárulta: mit is jelentenek nekik a Star Wars filmek.

„Ez az egész filmsorozat a gyerekkoromtól a felnőttkoromig egy folytonosságot jelent. A legelső film amit láttam moziban, a Csillagok Háborúja volt, és elképesztő érzés volt látni az akkori technikákat. Nem hiszem, hogy ez lesz az utolsó film, de egy nagy korszaknak, a New Hope-nak a lezárását jelenti nekem ez az új rész. ’Egy új remény’ megtestesítője számomra a Star Wars, az amit gyerekként ugyanúgy szeretsz, mint felnőttként. Ez a film segít megőrizni a gyermeki lelkünket” – fejtette ki az Acnews-nak Claudia, akitől a férje, Pataki Ádám vette át a szót.

„ Én mind a három részt vhs-en láttam otthon (a három részre itt a 4., 5., 6. részre utal, sokan az első trilógiát tartják az igazi Star Wars filmeknek – a szerk). Gyermekkoromban rengeteget játszottam, repülős, űrhajós dolgokkal. Maga a Csillagok Háborúja ebbe az életérzésbe vezetett bele. Már akkor is kerestem az ehhez tartozó relikviákat, és ez így maradt a mai napig. Még most is szoktam magamnak vásárolni Star Warsos legót, vagy valamilyen videojátékot otthonra és bevallom férfiasan, gyakran játszom is velük. Még a poháralátéteink is úgy néznek ki otthon, mint a Millenium Falcon” – árulta el nevetve a sztárséf.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT