Egy emberként állnak a sztárok Curtis mellé - "Ez óriási lépés és a gyógyulás felé vezető út!"

AC News 2019.01.07. Rivalda

Egy emberként állnak a sztárok Curtis mellé - "Ez óriási lépés és a gyógyulás felé vezető út!"

Beismerte: beteg és kórházba vonul. Curtis a sokadik kihagyott koncert után vallotta be a nyilvánosság előtt, Majkának mindenben igaza volt és szereti a barátját. Mostani lépésére a sztárok egy emberként álltak mellé.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Talán mindenki tudott a bajról, de csak egy ember volt, aki ki merte mondani. Sokáig Curtis is a homokba dugta a fejét, de most őszintén beszélt róla, problémája van és szakember segítségére van szüksége.
"Kedves ismerősök és rajongók! Sajnos idő kellett ahhoz, hogy belássam a betegségem... Bocsánatot kérek mindenkitől, mindenért!
Ezen a héten befekszem egy rehabilitációs központba, hogy újra az igazi Curtist kapjátok (a januári fellépéseket holnap lemondom). UI: Szeretlek Petike és mindenben igazad volt." - írta az újpesti rapper a Facebookon és az Instagramon.

Curtis ugyan a drog szót nem írja le a bejegyzésében, de zenésztársa a szegedi koncerten mindenki előtt egyértelművé tette, a kábítószer miatt rúgja ki barátját a zenekarból. Az augusztusi szakítás óta egyedül próbálkozott, de nem javult a helyzet, sorra hagyta ki fellépéseit és az előre beharangozott arénás bulit is lemondták Emilióval. Mostani lépésére a sztárok viszont egy emberként álltak mellé, Király Viktor az AcNewsnak azt is elmondta, büszke a rapperre, amiért színt vallott.
"Ez óriási lépés és a gyógyulás felé vezető út! Sokat nem dolgoztunk, együtt, rövidebb együttműködések voltak, de ennek ellenére büszke vagyok rá és sok erőt kívánok neki" - nyilatkozta lapunknak az énekes. Nem csak Viktor, Ördög Nóra, Tóth Vera és Tóth Gabi, Tatár Csilla, Szabó Dóri, Eckü, Miskovics Marci, Sass Dani, Veréb Tamás és Kustánczi Lia is gratulált neki.

Majka egyelőre röviden kommentálta a bejegyzést. 

"Én is szeretlek Testvérem! Sok sikert!!!" - írta közösségi oldalán a rapper. 

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)