Elégedetlen bomba testével a 40 éves Horváth Éva - "Megváltozott az alakom!"

AC News 2019.03.21. Rivalda

Elégedetlen bomba testével a 40 éves Horváth Éva - "Megváltozott az alakom!"

Horváth Éva szerint tavalyi önmagához képest most nincs jó formában, az AcNewsnak azt is elárulta, miért gondolja így. Bár világra hozott egy gyermeket, betöltötte a 40-et, mégis bátran mutathatja meg magát falatnyi fürdőruhában. Mint mondja, nem kifejezetten foglakozik a korával, de a szülés óta máshogy viselkedik a teste.


 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Úgy érzi, átalakuláson ment át a teste, pedig még mindig bomba formában van az egykori szépségkirálynő, ezt bizonyítja Horváth Éva Balin készített szexi bikinis fotósorozata is. A modell-műsorvezető alakja kifogástalan, ő mégsincs megelégedve magával.
"Sokkal szálkásabb voltam egy évvel ezelőtt, de ez azért van, mert Kristófka kevesebbet cicizik. A szoptatáskor sok kalóriát is elvett tőlem, így annyit ehettem, amennyit csak akartam, nem volt ezzel gondom" - vallotta be lapunknak Éva. Bevallása szerint 19 éves kora óta nem diétázik, egyszerűen képtelen rá.

Fotó: Gregus Máté


"Nincs hozzá akaraterőm. Utálok diétázni, mindig is azt ettem, amit megkívántam, most viszont jobban meglátszik rajtam és ezt úgy vettem észre, hogy próbálom Kristófkát leszoktatni a cicizésről. Májusban lesz két éves, úgy gondolom, megcselekedtem, amit a haza megkövetelt, többet is" - tette hozzá mosolyogva. Mint mondja, diétára ezután sem lenne képes, de a régi alakját szeretné visszanyerni, így nem maradt más, minthogy újra beépítse az életébe a sportot. Nincs kitűzött célja, hogy hány kilótól szabadulna meg, hiszen nem áll mérlegre, inkább csak izmainak korábbi tónusait szeretné visszanyerni. Tavaly a TV2 Csak show és más semmi című műsorában nem egyszer mutatta meg magát kevés ruhában, az akkori kinézetével lenne kiegyezve.
"Már voltam futni, de ez még nem elég. Nehéz elkezdeni, pedig imádok mozogni. Ráadásul olyan szép környezetbe költöztünk, ahol nagyon jó futni. Régen jógáztam is, ami szintén egy nagyon jó mozgásforma, de amióta anya vagyok, nem tudom olyan könnyen beilleszteni az életembe. Ilyen szempontból a futás praktikusabb, akkor megyek ki futni, amikor éppen van rá időm, nem fix időpontra kell odaérnem például a jógaórára" - magyarázta az AcNewsnak Horváth Éva.

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)