Elfogy az arany Klapkáéknál! - Sandy átalakítja a vámházat

2017.08.30. Rivalda

Elfogy az arany Klapkáéknál! - Sandy átalakítja a vámházat

Hosszú évek óta nem volt rá példa, hogy pont a Klapka családnál fogyott volna el az arany. Most viszont ez is elérkezett. Sandy elárulta, hogy kifogyóban van a készletük, ezért kénytelen vidéki boltokkal felvenni a kapcsolatot, és ha még ez sem lenne elég, egy ennél is nagyobb feladatba vágta a fejszéjét a fiatal üzletasszony.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Klapka Sandy teljes gőzzel a kezébe vette az irányítást a Vámház körút 9-nél. A hamarosan érkező változásokról, először a Facebook oldalán számolt be a követőinek:

 

Ezek után felkerestük, hogy pontosan milyen változásokra is kell számítani, és mint kiderült, az irányítása alatt a családi biznisz végre átlép a múlt évszázadból a XXI. századba.

„Sok minden történik mostanában az üzletben. Például az, hogy majdnem kifogytunk az aranyból. Nem sikerült mostanában feltölteni. Itt az áru-újratöltés nem olyan egyszerű, kicsit a zsebünkbe kell nyúlni ilyenkor. Most azt találtam ki, hogy vidéki és fővárosi ékszerüzletekkel vesszük fel a kapcsolatot, és az ő ékszereiket értékesítjük” - kezdte lapunknak az Aranyasszony.

„Ami pedig az átalakításokat illeti, szeretnénk az üzletet kicsit hasznosabban kitölteni. Elég sok adminisztrációs osztályunk van, mindenféle területen, ezért arra jutottunk, hogy egy helyre helyezzük az egészet egy nagy irodába, a kisebb helységeket, amik az udvarunkból nyílnak, pedig ki tudjuk adni. Majdnem 500 négyzetméternyi üzlethelyiségünk van, plusz még 200 négyzetméter pincerész. Ebből, ami a helyén marad az ékszerüzlet, az antikvitás rész, és a zálogház. Ezen kívül mindent kiadunk és átalakítunk” - avatta be az AcNews-t a terveibe Sandy.

„Azt láttam, hogy sok hasznos területünk van kihasználatlanul, amit nagyon nem szeretek. Amikor az embernek vannak eszközei, és azt nem használja, hogy jobbá tegyen valamit, azt nem viselem el. A többiek is nyitottak voltak az ötletre. Apukámnak más volt a hozzáállása, én viszont átviszem ezt az egészet a 21. századba. Rengeteg időt és munkát fogunk megspórolni” - fejtette ki az üzletasszony.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT