Elhunyt édesanyjáról vallott Horváth Tomi – „Nem szépen halt meg”

Pataki József 2019.06.07. Rivalda

Elhunyt édesanyjáról vallott Horváth Tomi – „Nem szépen halt meg”

Lesújtó véleménnyel van édesanyja haláláról Horváth Tamás. Úgy gondolja, hogy a negatív hozzáállás és a folyamatos panaszkodás nagyban közrejátszott a daganatos megbetegedésben.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Horváth Tominak nagyon korán kellett búcsút mondania szeretett édesanyjának. Mindössze 18 éves volt, amikor anyjánál kiújult az agydaganat, és több mint tízesztendőnyi küzdelem után, 44 évesen távozott az élők sorából. Az énekes viszont hisz a lélekvándorlásban, és úgy gondolja, szeretett szülője jelenleg is a Földön tanulja az élet megbecsülését.

„Az első pofonom volt az élettől, amikor elvesztettem őt. Akkor átértékeltem a dolgokat. Megtanított arra, hogy ne féljek a haláltól! És arra is, mennyire fontos az, hogy boldogan éljünk. Anyámra mindent lehet mondani, kivéve azt, hogy boldog volt. Nem szépen halt meg”– kezdte a népszerű énekes Peller Mariann, Utazás a lelked körül című műsorának felvételén.

„Amikor ezt először kimondtam, elkezdtem mérlegelni, hogy édesanyámnak milyen élete volt. Hogyan élte azt az életet, és vajon miért ment el ilyen korán, 44 évesen. Azért mert ő ezt választotta! Anyám mindennap elmondta ’hát még, ha a holnapot megélem’. Ez volt a szavajárása. Amikor a boldogságot választhatta volna, ő akkor is inkább panaszkodott. Nagyon nehéz életünk volt, iszonyatosan szegények voltunk (…) és hiába voltunk mi ott, a gyermekei, nem tudott boldog lenni. Megvárta, amíg betöltöttem a 18 éves koromat és feladta a küzdelmet. Nem haragszom rá” – emlékezett vissza Tomi, majd hozzátette, hogy hisz a lélekvándorlásban.

„Úgy gondolom, hogy ő újra leszületett erre a földre és tanulja, miért is létezünk és mi a célunk. Jó példa volt az ő élete arra, hogyan nem szabad csinálni.”

Horváth Tamás ezotériával kapcsolatos gondolatairól, a spiritualitáshoz fűződő „viszonyáról” többet is megtudhatunk vasárnap 17:10-kor a LifeTV-n, ahol Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában fog vendégeskedni.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)