Elképesztő látomása volt Pásztor Annának

Pataki József 2020.07.17. Rivalda

Elképesztő látomása volt Pásztor Annának

Az énekesnő egy baljós látomást osztott meg lapunkkal a magyar zenészek kapcsán!

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Senki nem gondolta volna, hogy egyszer olyan nehéz helyzetbe kerülnek a hazai művészeink, mint most. A járvány hatására rengetegen civil munkát kerestek, ilyen-olyan módon próbálták túlélni a karantén helyzetet. Kisebb botrányt robbantott ki a legutóbbi hír, miszerint lehetséges, hogy augusztus 15. után sem engedélyezik majd az 500 főnél nagyobb létszámú rendezvényeket. Ez persze megosztotta a könnyűzenei ipar társadalmát. Van, aki egyetértett, míg mások gyászolni kezdték a szakmát.

Akad viszont, aki máshogy fogja fel ezt az egészet. Pásztor Annától, az extravagáns énekesnőtől sosem állt távol a spiritualitás. Látomásai már többször segítették az életét, de a legutóbbi igencsak baljóslatú volt, amit lapunkkal nemrégiben megosztott.

„Volt egy látomásom! Mi művészek, mindannyian egy hatalmas gödörben zenéltünk egymással. Boldogok voltunk. Aztán egy ponton szép lassan elkezdték ránk szórni a földet, míg végül teljesen betemettek” – árulta el az AcNews-nak Anna, aki kétségkívül a mostani történésekre reflektált.

Ugyan a legutóbbi intézkedésekre nem akart reagálni, azt azért elárulta, hogy őt is megviseli az, hogy megfosztják a nagyobb közönségétől, akikért az egész életét feltette.

„Sokan azt gondolják, hogy a zenészek nincsenek is olyan nehéz helyzetben, hogy az egész csak hiszti, és nincs is feltétlenül szükség koncertekre. Ez nem így van! Az idők kezdete óta szüksége volt az embereknek a szórakozásra. Szent feladat, hogy akár csak egy órára is, de feledtessük a közönséggel a gondokat, hogy lehetőséget nyújtsunk arra, hogy kitombolják magukat, vagy elgondolkozzanak egy-egy dal mondanivalóján. Erre szükség van. És nekünk is, művészeknek, hogy kifejezhessük magunkat. Csak úgy, mint másoknak, nekem is nehéz, hogy maximum 500 ember előtt adhatom elő a művészetemet, de persze ez is jobb, mint a semmi.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT