Elolvad a kislányától Kucsera Gábor - "Most teljesedett ki a családunk!"

AC News 2019.02.07. Rivalda

Elolvad a kislányától Kucsera Gábor - "Most teljesedett ki a családunk!"

A kis Milla érkezésével lett meg a teljes egyensúly a Kucsera családban. Tápai Szabina két és fél hónappal ezelőtt hozta világra a kétszeres világbajnok kajakossal közös második gyermekét. A sztáranyuka szerint a nemek kiegyenlítődésével minden eddiginél olajozottabban mennek otthon a dolgok.

 

hbs(400x300)

Tápai Szabina és Kucsera Gábor kapcsolata nem indult zökkenőmentesen, de szerelmük minden nehézséget legyőzött, aminek legékesebb bizonyítéka két gyönyörű gyermekük és boldog családjuk. Beni öt évvel ezelőtt született meg, ami mindent átírt a két sportoló életében, már akkor megbizonyosodtak arról, hogy ez az ő közös útjuk. Tavaly év végén Millával bővült a család, ami mindennek a megkoronázását jelenti számukra.

"Nagyon boldogok vagyunk, most azt érzem, hogy így teljesedett ki a családunk. Milla egyébként egy rendkívül nyugodt és alkalmazkodó baba, hatalmas szerencsénk van vele. Csak akkor sír, ha éhes vagy fáj a pocakja, és amiért nagyon hálás vagyok, hogy éjszakánként már csak egyszer ébred fel enni. Tényleg egy tündéri baba" - mesélte Szabina és hozzátette, második terhességét sokkal nyugodtabban viselte, többet tudott pihenni az utolsó hetekben, ez pedig Millára is jó hatással lehetett. Kucsera Gábor is egy picit máshogy állt a második babához, hiszen lánya született.

"Azt vettem észre, hogy az első időszakban sokkal óvatosabb volt Millánál, kellett pár hét, mire összeszoktak. Nem merte bepelenkázni, ami Beninél az első pillanattól fogva működött, Millánál viszont inkább rám hagyta a feladatot. Szerintem annyira féltette, mert a lányok törékenyebbek. De ez persze megváltozott, most már ő is tisztába teszi és óriási a szerelem. Otthon, amikor ketten vannak és szeretgeti, mindig próbálom titokban levideózni, hogy megmaradjanak ezek a szép pillanatok" - mesélte el Szabina, akinek párja nagyon sokat segít.

"Én egész nap Millával tudok lenni, mert a fiúk elintéznek mindent. Gabi viszi reggel oviba Benit és ő is hozza haza, eddig is nagy volt köztük az összhang, de most picit csúcsosodott ez a kötődés."

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)