Erdei „Madár” Zsolt: „Nem sírnék, ha kiesnék”

2017.05.18. Rivalda

Erdei „Madár” Zsolt: „Nem sírnék, ha kiesnék”

A sztárversenyzők szinte könyékig rágják a körmüket az izgalomtól, hogy ki marad és ki esik ki a Nagy Duettből. Volt, aki még meg is könnyezte, hogy kiszavazták. Nem úgy, mint Erdei Zsolt, aki ugyancsak teljes erőbedobással készül, de őszintén elmondta: cseppet sem bánná, ha végre kiesne.

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Április elején startolt a TV2 népszerű produkciója, a Nagy Duett. Hétről hétre összeméri egy-egy páros az énektudását, a zsűri pedig könyörtelenül kiszavazza a neki legkevésbé tetszőt. Lázongtak is olykor a nézők az ítészek miatt, és volt olyan versenyző is, aki szinte magába roskadt, amikor megtudta: itt a vége, fuss el véle. Madár Zsolt azonban szinte várja, hogy végre kiszavazzák.

„Félreértés ne essék, azért én szeretem ezt a műsort” – kezdte Zsolt, amikor két énekpróba között sikerült elcsípnünk. „Csak épp, ha az ember jól akarja csinálni, gyakorlatilag az egész nap próbából, felkészülésből áll. Szinte egy perc időm sincsen a családomra. Úgyhogy nem sírnék, ha kiesnék!” – magyarázta Zsolt. „Most szent esküt is tettem otthon, hogy három hét múlva visszakap a családom, bármi is történik!” – tette hozzá a Magyar Olimpiai Szakszövetség elnöke, aki érthető módon szeretne minél több időt terhes feleségével tölteni, hiszen az első baba születése nem volt komplikációmentes.

 Zsolt és Réka kislánya, Gréti hat hónapra született, alig volt egykilós, és körülbelül két hónapot kellett még inkubátorban töltenie, miután világra jött. A következő babánál akkor estek pánikba, amikor kiderült, hogy Réka terhes, ugyanis az orvos először ikreket vélt látni, aztán azt is mondta: lehetséges, hogy a magzat nem marad meg, végül kiderült a megnyugtató hír, egy egészséges kisfiút hord a szíve alatt a kismama. „Persze hogy izgulok, mindketten izgulunk, ezért is stresszes most ez az egész nekem. De szerencsére máris továbbhordta egy hónappal Réka Vilmost, mint Grétit, úgyhogy ez azért megnyugtató. Jó lenne, ha még maradna a baba a pocakban, ameddig csak lehet! De tudom, hogy nem lesz semmi baj! Érzem, hogy minden rendben lesz!” - részletezte Madár optimistán, aki azt is elmondta: mivel császárral szül Réka, ő nem lehet mellette, de lélekben minden pillanatban fogja majd a kezét. 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT