Erdélyi Mónika: Voltak nehezebb időszakok az életemben!

Soltész Mónika 2020.10.15. Rivalda

Erdélyi Mónika: Voltak nehezebb időszakok az életemben!

Az Álarcos énekes hatodik adásában a stúdióban ülő nézők és a Nyomozók döntése alapján a Dinó lepleződött le, az álarc pedig Erdélyi Mónikát rejtette. A műsorvezető az AcNewsnak elárulta, nagyon jól érezte magát a műsorban, ugyan még szívesen folytatta volna a versenyt, de picit sem csalódott, hogy számára véget ért. Mónika élménybeszámolója mellett mesélt az elmúlt hónapokról, hogyan élte meg a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetet. Mégis pozitív tudott maradni, még ha kicsit át is kellett szerveznie a hétköznapjaikat.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Erdélyi Mónika az RTL Klub Álarcos énekes hatodik adásában lepleződött le. A népszerű műsorvezető lapunknak elárulta, okozott-e bármilyen nehézséget, hogy nem beszélhetett új feladatáról.

„Egyedül a kislányomat avattam be. Édesanyámnak sem árultam el, mert szerepeltem már hasonló műsorban, és pontosan tudtam, milyen hosszadalmas felkészüléssel, izgalommal jár, nem szerettem volna, ha izgul értem. Molli „celebgyerek”, tud titkot tartani, ebben a világban nőtt fel, hozzászokott. Nekem pedig már csak azért sem esett nehezemre a titkolózás, mert a párkapcsolati terápiás végzettségem is erre kötelez. Voltak nehezebb időszakok az életemben, számos barátom tartotta bennem a lelket, ők sem mondták el soha senkinek a titkaimat. Én is diszkrét vagyok, ha bármit rám bíznak, biztos, hogy azt meg is őrzöm” – kezdte lapunknak Mónika, majd hozzátette, nem élte meg csalódásként, hogy ő lepleződött le.

„Nagyon élveztem ezt a feladatot, örülök, hogy a részese lehettem az Álarcos énekesnek, és hogy pont rám esett a műsor készítőinek a választása. Bár azt nem gondoltam volna, hogy éppen ezzel a produkcióval fogok búcsúzni, mert szerintem nagyon jól sikerült. Nem szeretem sem visszanézni, sem visszahallgatni magam, de ez kifejezetten tetszett. Nem vagyok képzett énekes, általában egy ilyen versenyben profi énekesek is szerepelnek, színpadi emberekkel pedig nem tudom felvenni a versenyt. Ha egy amatőr szereplő bármeddig jut el egy ilyen nagy volumenű műsorban, annak örülni kell” – mondta Mónika, majd elárulta, okozott-e számára bármilyen nehézséget a Dinó jelmez.

„Nagyon nehéz volt viselni. Nem vagyok klausztrofóbiás, de a bezártságot és a korlátozást nagyon nehezen viselem. Egyrészt nagyon pici résen láttam ki, másrészt a levegő is csak pár nyíláson áramlott be. Amikor első alkalommal volt rajtam, rám tört a pánik, és alig vártam, hogy megszabaduljak tőle, de természetesen hozzá tudtam szokni. Minden nehézséget leszámítva ez egy óriási kaland volt számomra” – mesélte a népszerű tévés, aki elárulta, hogyan élte meg az elmúlt hónapokat és a karantén időszakát.

„Nem különösebben viseltek meg a korlátozások. Ugyan szeretünk utazni, de ennek is vannak különböző akadályai. Hála Istennek a munkámat bárhol el tudom végezni, ilyen szempontból szinte mindegy, hogy épp hol tartózkodom. Mi nagyon szeretünk otthon lenni, felépítettük a napirendünket, Molli tanult, én dolgoztam, mindenki csinálta a maga dolgát. Pár hét elteltével a kislányomnak már elkezdtek hiányozni az osztálytársai és a barátai. De átvészeltük, betartottuk a szabályokat” – fűzte hozzá a műsorvezető, akinek kisebbik lánya az ország szeme láttára cseperedett fel, és édesanyja büszkesége.

„Egy földre szállt angyal, nagyon jó természete van. Mindenkivel aranyos, kedves, épp ezért arra szoktam biztatni, hogy időnként szóljon bátran vissza, ha úgy érzi, esetleg megbántották, vagy kihasználták. Nagylány már, hetedik osztályos, de már nyolcosztályos gimnáziumba jár, idén váltottunk. Nagyon szereti, és élvezi, de mint mindenhol, itt is rengeteg a tanulnivalója” – mesélte Mónika, akinek édesanyjával is rendkívül jó kapcsolata van, bár a koronavírus miatt sajnos nem tudtak olyan rendszerességgel találkozni az elmúlt hónapokban, mint ahogy azt megszokták.

„Ha havonta nem is, de kéthavonta láttuk egymást. Minden találkozást úgy időzítettem, hogy előtte már két hétig nem mentünk vásárolni sem, ezzel kizárva a koronavírust. Természetesen telefonon minden nap beszélünk, de ez a COVID-19 előtt sem volt másképp. Általában nyaranta közösen szoktunk elutazni, szeretjük a tengerpartokat, talán ez volt az egyetlen igazán fájó pontunk, hogy ezt idén ki kellett hagynunk. De azt gondolom, ez legyen a legrosszabb, ami történhet.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT