Ettől félti szerelmét a dzsungelben Puskás Peti kedvese – A nézők segítségét kérte

2017.12.04. Rivalda

Ettől félti szerelmét a dzsungelben Puskás Peti kedvese – A nézők segítségét kérte

Szalmaözveggyé vált a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetőjének kedvese. Eke Angéla nehezen viseli Puskás Peti hiányát, de kidolgozott egy különleges módszert arra, hogy könnyebben elviselje.

hbs(400x300)

„Éppen most kezdtem el dolgozni egy új társulatban, Salgótarjánban. Szabadúszó vagyok, ezért nekem ez egy teljesen új helyzet. Nagyon belevetettem magamat a munkába, ezért nincs időm szomorkodni” – mesélte Eke Angéla, akit kedvese távolléte különleges feladatok elé állított:
„Mivel Petivel van egy közös kutyánk, most tulajdonképpen egyedülálló kutyamama lettem. Peti sokszor le szokta vinni sétálni, még az X-Faktorba és a próbákra is mindig magával vitte, de én a színházba nem szerettem volna bevinni. Most Bambi ellátása csaknem teljesen rám hárul. Innen is tiszteltetek minden egyedülálló szülőt, igaz, szerencsémre Peti édesanyjáék most is mindenben segítenek” – mondta a színésznő és hozzátette: szerelme hiánya természetesen érzelmileg is megviseli.
„Szerencsére mindennap tudunk beszélni, mert a szállodájában van internet” – árulta el Angéla, és visszaemlékezett rá, hogy megismerkedésük idején, három évvel ezelőtt az énekes szintén részt vett a műsorban, igaz, akkor játékosként.
„Akkor még csak beszélni sem tudtunk, hiszen a versenyzők nem vihetnek magukkal telefont a Dzsungelbe, ezért csak azt tudtam róla, amit a műsorban láttam. Most tudom, hogy Petinek és a műsorvezető-társának, Kiss Ramónának nagyon nehéz a feladata, hiszen Sebestyén Balázséktól kellett átvenniük a stafétát. Egyikőjük sem túl gyakorlott műsorvezető, ezért arra kérem az embereket, hogy próbáljanak meg nyitottan hozzájuk állni. Keményen dolgoznak reggeltől estig. Folyamatosan gyakorolják a szövegüket, ráadásul egyetlen szabadnapjuk sincs. Bár ez az időszak rendkívül intenzív a számukra, úgy látom, hogy helytállnak” – jelentette ki Angéla, és kérdésünkre elmondta: Peti sokkal bátrabb annál, hogy a dzsungelben élő rovaroktól rettegjen. A színésznő egyvalamitől félti a kedvesét:
„Peti elárulta nekem, hogy olyan finomak a helyi ételek, hogy nagyon sokat eszik. Ez azért is fontos, mert úgy készültem, hogy egy hatalmas adag fasírozottal várom, ha a műsor után hazajön, mert ezt az ételt csak én tudom úgy elkészíteni, ahogy ő szereti. Előre figyelmeztetett, hogy kikerekedve fogom viszontlátni, ezért biztos vagyok benne, hogy bőven lesz majd vele itthon feladatom. Nem baj, mindent megteszek majd, hogy lefogyasszam és, hogy diétás étrendet vezessek majd be.” – nevetett Eke Angéla.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
vágta bejegyzeseknel(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)