Ettől rettegett Ásós Attila – „Nyilván én is hibás vagyok!”

Soltész Mónika 2018.02.13. Rivalda

Ettől rettegett Ásós Attila – „Nyilván én is hibás vagyok!”

Csitulni látszódik az Ásós Attila körült kialakult helyzet, miután elsőként az AcNews-nak nyilatkozott arról, hogy őt vádolja két korábbi barátnője azzal, hogy csúnyán átverte őket. S bár úgy tűnik, lezárul az ügy, a kialakult helyzet miatt mindvégig attól rettegett Attila, hogy barátai és rajongói elpártolnak tőle.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Ásós Attilát két korábbi barátnője nyilvánosan vádolta meg, hogy komoly összeggel tartozik nekik a zenész. A Megasztárból megismert énekes vállalta, és rendezni kívánja a jogosan kért összegeket, annak ellenére, hogy úgy véli, nem ez lett volna a helyes út a megoldás felé. Szerencsére az ügy kirobbanásától kezdve volt, akire számíthatott.

„Minden barátom kiállt mellettem, nem vesztettem el egyetlen egy ismerősömet és rajongómat sem. Még egy rosszindulatú levelet sem kaptam. Pedig nagyon féltem attól, hogy majd rossz szemmel néznek rám, de igazából mindenhol mosollyal fogadnak, hiszen bárhova megyek, mindenhol hallottak a velem történtekről. Többnyire, ha meglátnak, inkább arról faggatnak, mi van velem a Megasztár óta, és újra el kell mesélnem, az akkor történteket. Ha bemegyek egy kisebb boltba, legalább húsz percet töltök ott, mert mindent el kell mesélnem” – mondta lapunknak a zenész, aki mihamarabb szeretné lezárni az ügyet.

„Majdnem negyven éves vagyok, és sok mindent megéltem. Nem akarom arra pazarolni az életemet, hogy ezen rágódjak. Nyilván én is hibás vagyok, és jobban oda kellett volna figyelni arra, hogy kit engedek az életembe, gondolok ezzel a barátokra, de le akarom zárni ezt az ügyet már. Rosszul esett néhány dolog, de túl akarok lépni rajta. Főleg azért, mert szerintem az országban, aki tud erről az esetről, annak a 99 százaléka csak mosolyog az egészen.”

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)