Exkluzív! – A Séfek Séfe győztese a műsornak köszönheti a szerelmét

2019.11.11. Rivalda

Exkluzív! – A Séfek Séfe győztese a műsornak köszönheti a szerelmét

Fotók: TV2

Boldogabb már nem is lehetne Bánszki Bence. A TV2 főzőműsorában hiába kiesett egyszer, végül ő lett a győztes. Ezzel nem csak a tízmillió forintos fődíjat, és a kéthetes franciaországi séf kurzust nyerte el. A séfek séfére ugyanis a szerelem is rátalált, a műsor egyik sminkesének személyében.

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Bánszki Bence, mint minden más versenyző, azért indult a Séfek Séfe műsorban, hogy elvigye a fődíjat. Az eszébe se jutott, hogy még ennél is többet nyerhet.

„Amikor nekivágtam a műsornak, az volt a célom, hogy visszakerüljek a szakmámba – mondta az AcNewsnak Bánszki Bence. – Mert bár szakács iskolát végeztem, hat év után váltottam, és elfogadtam a felajánlott árubeszerzési pozíciót ugyanazon a munkahelyen. Ezt a részét is szeretem csinálni, minden érdekel, ami egy étterem működésével kapcsolatos. De hiányzott a főzés, és egyszer csak ott találtam magam a kamerák előtt. Na, ott a stúdióban még a kezem is remegett, még egy szedret sem tudtam ketté vágni… Az első napokon minden furcsa volt, szép lassan belejöttem, el tudtam vonatkoztatni mindentől, a végére fel is oldódtam, sőt meg is szerettem a stúdiómunkát.”

Aki képernyőn szerepel egy műsorban, annak ahhoz is hozzá kell szoknia a legtöbb esetben, hogy be kell ülnie a sminkes székbe. Először ezt is furcsállotta Bence, de most már egyáltalán nem bánja, sőt.

„Laurával,a műsor egyik sminkesével így ismerkedtem meg, és a forgatási időszak után jöttünk össze, és azóta boldog párkapcsolatban élünk. Szóval sok mindent köszönhetek a műsornak! Kőkemény küzdelem volt, amikor kiestem, természetesen azt hittem mindennek vége. El se hittem, amikor egy váratlan csavar miatt, visszahívták a kihullott versenyzőket, hogy újra bizonyíthatnak. Szerencsére nekem ez sikerült, óriási boldogság, hogy a végén az én nevemet mondták ki. A tízmillió forint sorsát egyelőre nem döntöttem el, az biztos, hogy az autómat nagyobbra, kényelmesebbre cserélem, mert Laurával szeretünk kirándulni. De a többi része jó alapja lehet később egy vállalkozásnak. És még az is lehet, hogy elmegyünk egy kéthetes külföldi utazásra!”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT