Exkluzív! Egy hónap után Schmuck Andor megkérte 26 évvel fiatalabb párja kezét!

AC News 2019.04.11. Rivalda

Exkluzív! Egy hónap után Schmuck Andor megkérte 26 évvel fiatalabb párja kezét!

30 nap együtt járás után Schmuck Andor gyűrűt húzott kedvese ujjára. Hiába a nagy korkülönbség, úgy érzik, összetartoznak, és ezt most meg is pecsételték. A romantikus lánykérésről az AcNewsnak mesélt elsőként a jegyespár.

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Első találkozásuk helyszínén, egy Four Seasons szálloda kávézójában tette fel szerelmének a nagy kérdést Schmuck Andor.
"A válasz igen" - újságolta el lapunknak a politikus, és hozzátette, bízott benne, hogy nem fut lyukra. A menyasszony érzelmektől túlcsordulva mesélt az AcNewsnak a nagy meglepetésről.
"Egyáltalán nem számítottam rá, nagyon meglepett, de boldog vagyok és gondolkodás nélkül mondtam igent" - kezdte Eszter.
"Egy kávézóban találkoztunk, ott, ahol éppen egy hónappal ezelőtt személyesen is megismerkedtünk, és tudatosult bennünk, hogy mostantól együtt éljük le az életünket. Mindenki azt hiszi, hogy ez az egész nagyon korai, de én úgy érzem, hogy rá vártam egész életemben. Most nagyon meg vagyok hatódva, körülbelül három méterrel a föld fölött járok" - tette hozzá.

Eszter és Andor megismerkedésük után szinte rögtön össze is költöztek, hamar kiderült, hogy közös háztartásban is jó párost alkotnak.
"Annyira szeretjük egymást, hogy ezeken a dolgokon nincs mit gondolkodni, azonnal belevágtunk a közös életbe és most már az esküvőt tervezhetjük. A dátumot még nem tudjuk, de szeretnénk egy éven belül összeházasodni" - árulta el a menyasszony, aki már szüleinek is bemutatta Andort. A politikus mint mondja, egyáltalán nem izgult a válasz miatt, tudta, hogy kedvese igent mond majd.
"Harminc napja sülve-főve együtt vagyunk, nem volt kérdés. Sokan itt rontják el, hogy várnak valamire. Aminek jönnie kell, hadd jöjjön, nagyon boldogok vagyunk" - egészítette ki Schmuck.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)