Exkluzív! Megnősült a hétvégén Dombóvári István

Soltész Mónika 2020.06.16. Rivalda

Exkluzív! Megnősült a hétvégén Dombóvári István

Fotó: Facebook

Dombóvári István tavaly elárulta, végre boldog, megtalálta élete párját. A humorista nem szokott a magánéletéről sokat elárulni, annyit azonban lehetett tudni, hogy 2020-ban esküvőre készült. Múlt héten szombaton pedig feleségül vette szíve választottját.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

A nagy Ő éppen akkor találta meg, amikor nem is számított rá. Kadarkai Endre Világtalálkozó című műsorában, a Klubrádió novemberi adásában árulta el, hamarosan hivatalosan is összeköti életét párjával.

„A tervek szerint jövőre lesz az esküvő. Megtaláltam a páromat, és úgy tűnik, hogy sínen vagyok. Lehet, hogy egy kicsit későn történt, de valószínű, hogy ez így volt megírva. Szerintem ezt nem mi irányítjuk, valakinek hamarabb sikerül, valakinek soha, nekem most” – mesélte a műsorban boldogan a humorista.

Szerettük volna megkérdezni Dombit is az esküvővel kapcsolatban, azonban a humorista menedzserétől annyit tudtunk meg, a hír igaz, ám a magánéletéről nem kíván beszélni.

Az AcNews Csonka László Didi oldalán szúrta ki a fotókat, melyek Dombóvári István esküvőjén készültek. A mulatós sztár vendégfellépőként érkezett a lagziba, és lapunkkal néhány részletet is megosztott.

„A menyasszony egyik kedvence a Lájk című dalunk. Kellemes fogadtatásban volt részünk, egy hagyományos sátoros lakodalomba érkeztünk, nagyon kedves vendégekkel és közönséggel. Bellus Pisti humorista barátom is a résztvevők között volt, külön örültem a találkozásnak. Minden bizonnyal elégedettek voltak a jelenlévők, mert négyszer tapsoltak vissza bennünket. A Lájk nótánknak olyan sikere volt, hogy négyszer hangzott el, a végére azok is megtanulták a szövegét, akik korábban még nem hallották. Jól éreztük mi is magunkat, örültem, hogy velük lehettem” – mesélte mosolyogva lapunknak Didi, aki hónapok óta nem állt színpadon, a hosszú kihagyás után ez volt az első fellépése.

 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT