Exkluzív! Nagy Feró újra nagypapa lesz – „Elsírtam magam örömömben”

Soltész Mónika 2020.10.12. Rivalda

Exkluzív! Nagy Feró újra nagypapa lesz – „Elsírtam magam örömömben”

Hatalmas a boldogság Nagy Feró családjában, ugyanis az énekes kisebbik fia, Hunor újabb unokával ajándékozza meg szüleit. A boldog nagypapa az AcNews-al osztotta meg elsőként az örömét, azt is elmesélte, hogyan tudta meg a nagy hírt fiától. Sőt, már az is kiderült, menye kislányt vagy kisfiút hord a szíve alatt.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

„Márciusban érkezik a harmadik unokám – kezdte lapunknak Nagy Feró. – Egy hónappal ezelőtt kaptam egy üzenetet a fiamtól és a menyemtől, amihez egy fénykép volt mellékelve. A fotó egy ultrahangos felvételt tartalmazott. Akkor még a baba nem fordult úgy, hogy látható legyen kisfiúval, vagy kislánnyal bővül újra a család, de azóta már ezt is sikerült megfejteni. Csodálatos, amikor az anyaméhben látni a fejlődő gyermeket, aki mindössze még csak 6 centiméter. Majdnem elájultam, és elsírtam magam örömömben. Egyszerűen nem akartam elhinni” – mesélte boldogan a Beatrice frontembere, majd azt is elárulta, kislány unokája kisöcsit, vagy kishúgot kap szüleitől.

„Múlt héten volt a nagy leleplezés, összejött a család, és vártuk a bejelentést. A menyem már tudta, de addig titokban tartotta, hogy kisfiút hord a szíve alatt. Most is épp unokázok, Alizzal vagyok, általában egy héten egyszer „lepasszolják” a gyerekek a kislányt, velünk alszik, a szülők pedig ilyenkor kicsit kettesben lehetnek és csavaroghatnak. Tudják, hogy bármikor jöhetnek, az unokákért pedig bármikor, bármit képes vagyok félrerakni” – mondta Feró, aki azt is elárulta, milyen hatalmas érzés számára nagyszülőként helytállni.

„Ez egy furcsa érzés, mert mindig azt mondták nekem, hogy más szülőnek és nagypapának lenni. Tényleg így van. Ha bármi gondjuk van a kicsiknek, akkor mindig a papához szaladnak. Nekem panaszkodnak, én pedig megvigasztalom és megvédem őket bármilyen körülmények között. Na de hova is meneküljenek, ha nem hozzám? Engedékeny nagypapa vagyok, és egy pillanat alatt az ujjuk köré tudnak csavarni. Ennek így is kell lennie, kell nekik egy hely, ahova minden problémájukkal oda tudnak menekülni. Sokszor nem is akarnak hazamenni, fogják a nyakamat és nem eresztenek. Ilyenkor – igaz, nem egyszerűen – mindig én beszélek velük, végül nagyobb sírás nélkül haza tudják vinni a szülők őket” – fűzte hozzá Feró, majd elárulta, mivel telnek a mindennapjai.

„Minden rendben van, sokat dolgozunk, zenélni továbbra sem lehet. Jelenleg forgatok, de erről egyelőre még többet nem árulhatok el, illetve rádiózom, úgyhogy továbbra sem unatkozom.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT