Exkluzív! Nálunk debütál Jolly legújabb klipje – „Ennél jobbat senki sem tud csinálni!”

2017.10.12. Rivalda

Exkluzív! Nálunk debütál Jolly legújabb klipje – „Ennél jobbat senki sem tud csinálni!”

Az a megtiszteltetés érte az AcNews-t, hogy mi mutathatjuk be elsőként Jolly legújabb klipjét, mely reményei szerint, még az előző, nagysikerű Despacito feldolgozást is felülmúlja. Az énekes pár kulisszatitkot is elárult nekünk az új anyag létrejöttéről.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Ugye emlékeznek mekkorát robbantott nemrég Jolly a Despacito feldolgozásával? Az énekes most egy új videóval jön ki, ami minden eddigit felülmúl. A dal és klip egy hónap alatt készült el, és bizony a forgatásokkal az egész várost felforgatta stáb!

„Jóreggelt kívánok! Bulizik a város!” - kiáltotta Jolly a telefonba, amikor tárcsáztuk.

„Felforgattuk az egész várost. 30-40 barátunk vett részt a klipforgatásokon. Felmentünk a Lánchídra és elkezdtünk égő fáklyákkal és füstbombákkal bulizni. Rövid időn belül már arra járó turisták is csatlakoztak hozzánk. Nagyon jó érzés volt látni, hogy így előzetesben különböző idegen emberek, első hallásra mennyire megkedvelték a dalt” - folytatta lapunknak Jolly.

„Nagyon tehetséges raggaeton táncosok is részt vettek nálunk a munkálatokban. Abszolút azt kell mondanom, hogy ez egy világszínvonalú videoklip. Akárhogy is próbálják majd fikázni, ennél jobbat nem tud senki sem csinálni az országban. Überelni fogjuk a Despacito feldolgozásunkat még ebben az évben!”- számolt be az AcNews-nak az énekes.

És, hogy teljesítsük az ígéretünket, most először, itt az AcNews-on láthatják Jollyék legújabb klipjét:

 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT