EXKLUZÍV! - Újra rátalált a szerelem Yvonne Dederickre

Pataki József 2020.10.06. Rivalda

EXKLUZÍV! - Újra rátalált a szerelem Yvonne Dederickre

Yvonne először lapunknak ismerte be, hogy válása után egy új férfi oldalán találta meg a boldogságot.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Pár napja derült ki, hogy Yyonne Dederickre újra rátalált a szerelem. Mindezt persze csak ismerősi körének árulta el a privát Facebook oldalán. Természetesen mi is felkerestük a Feleségek luxuskivitelben sztárját, hogy megerősítse a hírt.

„Igen, igaz. Van egy ideje valakim, és nagyon jól megvagyunk együtt. Részleteket viszont még nem árulok el, de ígérem, hamarosan minden kiderül” – árulta el röviden, ámde kendőzetlen boldogsággal a hangjában Yvonne az AcNewsnak.

És, hát a boldogság alaposan ráfért már a hírességre, hiszen nem olyan rég történt, hogy 25 év után véget ért a házassága.

„Nagyon sok feszültség volt már a levegőben. Nem veszekedések miatt, mert azok nem voltak, szimplán csak amiatt, hogy munka után nem igazán vágytunk haza, a másik lénye már nem inspirált minket. Én sokkal művészibb lélek vagyok Davidnél, mindig is az voltam, és az ebből fakadó különbség túl nagyra nőtt” – mondta akkor Yvonne a második válásáról egy hetilapnak.

Bár az utóbbi hónapokban a szerelemben eddig nem volt szerencsés az üzletasszony, karrier terén annál inkább. Legutóbb például egy könyvet adott ki, mely hatalmas sikernek örvend.

„A saját élettapasztalataim és tanulmányaim alapján szeretnék tanácsot adni a fiataloknak abban, hogy például milyen szakot érdemes választani az iskolában, hova érdemes járni egyetemre, hogyan kell önéletrajzot írni manapság, mi az, amit a cégek keresnek a fiatalokban. Sokan azt hiszik, hogy majd elmennek influencernek, aztán majd csak lesz valahogy, én abban szeretnék segíteni, hogy el tudják érni az álmaikat céltudatosan” – mondta akkor lapunknak az akkor még készülő könyvről a TV2 egykori társtulajdonosa és ügyvezető igazgatója.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT