Ez a férfi rabolta el Aleska szívét! – Nem titkolja tovább

Pataki József 2019.05.27. Rivalda

Ez a férfi rabolta el Aleska szívét! – Nem titkolja tovább

Sokáig titkolta párja kilétét Sáfrány Emese aka Aleska, de most lerántotta a leplet az udvarlójáról, akivel régóta boldog párkapcsolatban él. A sármos férfiról nem sokat tudni, hiszen civil emberként éli az életét.

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

A fiatalembert Ádámnak hívják és jó ideje él boldog párkapcsolatban Aleskával. Nagyjából ennyit lehetett tudni mindeddig, most viszont a légtornászlány megtörte a jeget, és közös fotót posztolt a hétvégén, ahol jól látszik szíve választottja.

Ezek után felkerestük Emesét, hogy többet megtudjunk Ádámról, és a pár információmorzsából melyet elhullajtott lapunknak, kiderült mi az, ami miatt egy percre sem enyhül a mindent elsöprő szerelmük lángja.

„Régóta vagyok együtt a kedvesemmel. Boldog vagyok. Sokat randizgatunk, fontos a kapcsolatban szerintem, hogy legyenek közös élményeink. Hétvégén például állatkertben voltunk, ott készítettük ezt a közös képet. De többet nem szeretnék elárulni ezzel kapcsolatban, mert ő civil emberként éli az életét, és nem hiányzik neki a nyilvánosság. A szerelmünk csak kettőnkre tartozik”– árulta el röviden, de boldogsággal a hangjában az AcNews-nak Emese.

Természetesen szerettük volna még megkérdezni tőle azt is, hogy a párja mit szól a férfi rajongóihoz, de erről már nem akart nyilatkozni.

Ádámot egyébként egészen különös módszerrel ’vonzotta be’ Emese, amiről pár héttel ezelőtt mesélt.

„Nemcsak, hogy hiszek a vonzás törvényében, de nap mint nap alkalmazom is. A vágyaimat leírom apró papírokra, elrejtem őket a szőnyeg alá, és ott hagyom addig, amíg nem teljesülnek. Nekem ez bevált, a párkapcsolatomat is így teremtettem meg. Megfogalmaztam, hogy milyen férfit szeretnék, és nem sokkal később meg is kaptam. Eleinte a takarítónő mindig kiszedte a szőnyeg alól a cetliket, de most már tudja, hogy azoknak ott a helye” – mondta korábban a Lokálnak a légtornászlány.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)