Ez durva! Hujber nem fizeti ki a büntetését - „Minden nap szívok marihuánás cigit!”

2017.08.23. Rivalda

Ez durva! Hujber nem fizeti ki a büntetését - „Minden nap szívok marihuánás cigit!”

Megszületett az ítélet Hujber Ferenc legutóbbi drogos ügye miatt. A színész magából kikelve tudatta mindenkivel, hogy nem hajlandó kifizetni a büntetését, és ezután is élni fog a tiltott szerrel.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

A színész ellen kábítószer birtoklása miatt emelt vádat az ügyészség, sorsáról tárgyalás mellőzésével döntöttek. Az ítélet után Hujber Ferenc egy dühös hangvételű posztban tudatta mindenkivel, hogy nem ért egyet a büntetésével.

„150 000 Ft!(pénzbüntetés )+172 000Ft!(bűnügyi költség)= 322 000Ft!  Ennyit kéne megfizetnem fél gramm fű otthontartásáért és elszívásáért. Nem fizetem ki! Nem megyek bele a 800 000 alkoholista és 200 000 gyógyszerfüggő otthoni LEGÁLIS gyereknevelési szokásaiba... de két év minden napi esti fűhasználata után büntetőjogi felelősségem tudatában kijelenthetem hogy a fű negyed annyira sem káros mint a legálisan fogyasztható alkohol vagy a receptre KÖNNYEDÉN kapható szintén legális nyugtató-altatók-anti depresszánsok (Xanax és társai).... Tehát én aki 2 kiskorú gyermekért tartozom felelősséggel kijelentem hogy minden nap szívok és fogok szívni a lefekvéshez marihuánás cigit mert nekem az vált be....! Tökéletesen el tudom látni a feladataimat és képes vagyok egészséges környezetben nevelni a gyerekeimet! A fű nem károsabb mint a nikotin! Harcra fel jelentsen fel aki mer!”- írta ki Hujber Ferenc a Facebookra.

A színészt kerestük az üggyel kapcsolatban, de határozottan elzárkózott a nyilatkozattól.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT