Ezért kellett koronavírus-tesztet végezni a 93 éves Baranyi Lászlón

Soltész Mónika 2020.10.05. Rivalda

Ezért kellett koronavírus-tesztet végezni a 93 éves Baranyi Lászlón

Baranyi László év elején döntött úgy, végleg visszavonul. Azonban annyira hiányzik számára a munka, a színpad, hogy nem tudott nemet mondani Deák Kristóf felkérésének, így hamarosan egy krimi-vígjátékban láthatjuk viszont a színművészt. Az AcNewsnak mesélt a részletekről, és azt is elárulta, hogy van most térde, amit hosszú idő óta fájlal.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

„A zselé évekkel ezelőtt eltűnt a térdemből, és most nem olyan régen a televízióban láttam egy gyógyszert, ami ezt a problémát orvosolhatja. Most egy ideje szedem, és nagyon bizakodó vagyok, hogy használni fog. Van egy injekció, ami állítólag szintén nagyon jó lehet, épp most tesztelem egy barátom feleségén, neki fél évvel ezelőtt adták be, és még mindig kitűnő a lába” – kezdte lapunknak a színművész, majd hozzátette, ezzel még egy picit neki várnia kell.

„Egy filmszerepre kértek fel, ezt szeretném még előtte teljesíteni, ugyanis nem tudhatom, hogy mennyi időt kell majd pihentetnem a lábam. Ez az egyetlen reményem, igaz, nem olcsó. Most taposom a 94. életévemet, ha kitart még két évet, elégedett leszek. A cél a száz év, ugyanis akkor az államtól kapok százezer forintot” – mesélte nevetve Baranyi László, aki ugyan már búcsút intett a színpadnak, mégsem tudott ellenállni egy filmes felkérésnek.

„Amikor azt mondtam, hogy tényleg befejezem, mindig megtalál valamilyen munka. Miután elbúcsúztattak év elején a József Attila Színházban, azt hittem, tényleg csak a nyugdíjas éveimnek fogok élni. De nem így lett, hiszen amikor megkeresett Deák Kristóf Az unoka című krimi-vígjátékkal, csak igent mondtam rá, mert részben hiányzik a munka, és nagyon aranyos a szerep, filmezni pedig mindig nagyon szerettem. Nagyszerű, régi kollégákkal dolgozhatom együtt. Két éjszakai forgatáson túl vagyok, összeszedtem minden fizikai tartalékomat, a lábam is elég jól bírta az új kapszulával. Jó a hangulat, a csapat, jó volt visszatérni. Sőt, nagyon komoly elővigyázatosságok folynak ott is a koronavírus miatt, ugyanis engem is leteszteltek, de szerencsére negatív eredményt hozott. A lázunkat is folyamatosan ellenőrzik, profi módon megy minden. Még nyolc munkanap vár rám, de már nappal fogunk forgatni” – fűzte hozzá Laci bácsi, akit boldogsággal tölt el, hogy máig nem feledkeztek meg róla.

„Mondhatom, hogy amilyen nehezen kerültem én erre a pályára, és mindent lépésről lépésre kellett felépítenem, eljutottam oda, hogy gyönyörű öregkort élhetek, mindenhol végtelen szeretet kapok. Az utcán megsimogatnak, gratulálnak. Kell ennél nagyobb elismerés? A Jóistennek hálát adok azért is, hogy nagyszerű emberekkel dolgozhattam egész életemben.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT