Ezt gondolja Ambrus Attila a Viszkis filmről!

2017.08.21. Rivalda

Ezt gondolja Ambrus Attila a Viszkis filmről!

Megjelent a Viszkis film első trailere, és azt kell mondjuk, hogy elég jóra sikerült. A hamarosan mozikba kerülő filmről Ambrus Attila mesélt nekünk, hiszen az ő élete alapján csinálták ezt a mesterművet.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Kikerült az Antal Nimród rendezésében született Viszkis című film trailere, mely Ambrus Attila életének fontosabb állomásait örökíti meg. Az előzetes nagyon ütősre sikerült, és ha a film is olyan jó lesz, mint ez a rövid videó, valószínűleg az év mesterművét láthatjuk hamarosan.

Miután megnéztük a trailert, felkerestük Ambrus Attilát, is, hogy elmondja a véleményét a filmmel kapcsolatban.

„Elég elfogult vagyok a filmmel kapcsolatban így nem biztos, hogy én vagyok a leghitelesebb ebben a vonatkozásban. Nem tudom azt mondani, hogy jó film, vagy nem jó film, egyszerűen bízom Antal Nimród tehetségében. Szerintem a lehető legtöbbet kihozta a Viszkis filmből” - kezdte lapunknak Attila.

„A filmnek a nyers változatát már láttam, és elégedett voltam vele, persze kicsit furcsa volt az előző életemet a vászon látni. Ez egy olyan film lesz szerintem, amiben nem kell a tanulságokat keresni. Egyedül arról szól a dolog, a film, mint szórakoztatóipar, hogy ha valaki beül a moziba, akkor érezze, jól magát, és arra a másfél-két órára ki tudjon kapcsolódni. Nem kell hozzá többet tenni… Általában ha megkérik az embert, hogy mondjon öt jó filmet, abból biztosan három gengszterfilm lesz. Az emberek nem egy díszpolgárt akarnak látni, hanem egy olyan egyént, akinek nem épp példás az élete” - fejtette ki az AcNews-nak az egykori bankrabló.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT