Ezt nem hagyta szó nélkül! - Kemény kritikával illették Oszvald Marikát

Soltész Mónika 2018.09.06. Rivalda

Ezt nem hagyta szó nélkül! - Kemény kritikával illették Oszvald Marikát

Oszvald Marika az RTL Klub új produkciójában, a Szenzációs Négyes című műsorban egy egészen más oldaláról mutatkozott be. Pankrátornak állt, és míg a zsűrit és a versenytársait lenyűgözte, addig a nézők között megoszlottak a vélemények és rengeteg kritikát is kapott. A Kossuth-díjas művésznőt kemény szavakkal illeték, ám az Operettszínház művésznője nem ad a véleményekre. Az AcNews-nak kifejtette, mit gondol az őt ért támadásról, illetve lapunkat részletesen beavatta a felkészülésbe is.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

„Nem volt számomra nehéz a produkció, mert a pankráció egy előre megkoreografált műsor. Ehhez pedig a színházban hozzá vagyok szokva. Itt is, csakúgy mint a színpadon, zenére kellett betanulnom a megfelelő lépéseket. Ez egy játék, a fiúknak pedig megvan a technikájuk. Nagyon ügyesek, nekem csak azt kellett megjegyeznem, hova kell nyúlnom, hogy egy-egy esést megcsináljunk. Illetve azt kellett rögzítenem, hogy mikor hova nézzek, milyen arckifejezést használjak. Én rendkívül jól éreztem magam ebben a szerepben. Korábban már láttam a televízióban pankrációt, de nem különösebben kötötte le a figyelmemet, mert nem szeretem a durvaságokat, és fogalmam sem volt arról, hogy ez nem valós „verekedés”, csupán ez egy cirkusz” – kezdte lapunknak Oszvald Marika.

„A fiúk sokat segítettek, nekik nem könnyű, hiszen sokat esnek, és egy-egy becsapódás azért tud fájni. Nagyon kedvesek voltak velem a próbán. Elég sokat gyakoroltunk, ha jól emlékszem öt alkalommal két-két órákat” – árulta el Marika, aki picit sem tartott a veszélyesnek látszó feladattól.

„Nem féltem, hiszen én eleve a színpadon is nagyon sokat mozgok. Az pedig, hogy az ember mennyire marad fitten, hozzáállás és szenvedély kérdése. Ha azt gondolom, hogy el fogok esik, akkor az meg is történik. Nem szabad félelmeket keltenie az embernek magában. Soha nem agyalok előre! Amit eltervezek, azt megcsinálom, legyen szó bármilyen feladatról” – árulta el a művésznő, aki őszintén reagált a kritikákra is.

„Nem veszem magamra a véleményeket, de sznob dolognak tartom. Én is olvastam néhányat, láttam az interneten. Mindenkinek lehet véleménye! Én csak a dolgomat csinálom, nem foglalkozom mással. Nem értem, hiszen a pankrátorokat nem, engem pedig azért ítélnek el, mert Kossuth-díjas vagyok. Ezért ezt a szerepet már nem is játszhatom?” – teszi fel a kérdést Marika. „Ez egy más műfaj, egy játék” – mondta lapunknak az Operettszínház művésznője, aki idén nyáron nem túl sok időt tudott szentelni a pihenésnek.

„A nyarakat én mindig Gödöllőn töltöm. Ilyenkor onnan bonyolítom a dolgaimat, de az idei is munkával telt. Egyébként pedig nem is vagyok egy nagy nyaralós, én tökéletesen jól érzem otthon, a kertemben is magamat. Szeretek a növényeimmel foglalkozni, vagy akár kint ücsörögni a friss levegőn. Nekem az a nyugalom szigete, imádok ott lenni” – mesélte Marika, aki az eddigieknél is sokkal elfoglaltabb időszaknak néz elébe.

„A Karinthy Színházba kértek fel a Bumburyre, ami egy Oscar Wilde darab, úgyhogy egyidőben ezt is próbálom a műsor mellett. Délelőtt a színházban vagyok, délután gyakran pedig a televíziós műsorra készülök, illetve természetesen emellett a fellépéseimnek is eleget teszek. Az Operettben is hamarosan indul a szezon, úgyhogy mostanában nagyon sok elfoglaltságom lesz” – zárta a beszélgetést Marika.

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)