Ezt üzeni a nőknek Polgár Tünde – „Ne akarjunk címlaplányok lenni!”

Pataki József 2020.09.07. Rivalda

Ezt üzeni a nőknek Polgár Tünde – „Ne akarjunk címlaplányok lenni!”

Értékes üzenetet adott át azoknak a lányoknak, és nőknek, akik önértékelési zavarral küzdenek.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Manapság mindenhonnan csak azt látni a magazinokban, óriásplakátokon és Instagram-posztokban, hogy senki sem öregszik, senki sem hízik és mindenki tökéletes mosollyal az arcán nyugtázza, hogy egyetlen hibája sincs.

Ebből a hazugságból már többeknek is elege van, legutóbb pedig Polgár Tünde adott hangot a véleményének. A Feleségek luxuskivitelben sztárja - aki mostanában egyre többször tűnik fel a LifeTV Bréking című műsorában - egy hosszas bejegyzésben fejtette ki, hogy egyáltalán nem szégyelli a képein azt, ha látják a „zsírpárnáit, úszógumijait vagy ráncait”, ugyanis senki sem tökéletes.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Polgar Tunde (@polgar_tunde) által megosztott bejegyzés,

 

Az AcNewsnak elárulta, hogy nevetségesnek tartja már azt a megfelelési kényszert, amit nap, mint nap lát.

„Nem feltétlenül az a bajom, hogy valaki tökéletesre retusálja magát. Azt tartom soknak, ha már egyáltalán nincs pólus az arcon, ha valaki 52 kilósról 48-ra retusálja magát különböző térhajlításokkal. Ezek már nevetségesek. A legnagyobb baj ezzel az, hogy a követőik pedig azt hiszik, ez a normális. A fiatal lányok ezek miatt az emberek miatt kezdenek beteges fogyókúrába. Holott, ha találkoznának ezekkel a hírességekkel az életben, eléggé megdöbbennének a valóságon – kezdte lapunknak Tünde, aki a lassan 53 ezres követőtáborával felelősnek érzi magát abban, hogy példát mutasson. – A koromból kifolyólag, lassan 49 évesen még inkább azt akarom mutatni a lányoknak, hogy középkorúként is lehet jól kinézni. Igenis vállalni kell magunkat! Nem normális dolog, hogy 19 évesre retusáljuk magunkat. Attól leszünk igazán szépek, ha megmutatjuk, nem vagyunk hibátlanok. Arról nem is beszélve, hogy szerintem ezt a nők inkább egymásnak csinálják, a férfiak nem foglalkoznak a szeplőkkel vagy a ráncokkal.”

A híresség arra is kitért, ő hogyan élte meg, amikor először megjelentek a ráncai.

„Mivel nagyon rossz a szemem, 18 éves korom óta megvannak a szarkalábaim. De ez teljesen természetes dolog, nem ijesztett meg az első ránc. Nem hiszem, hogy az a dolgom, hogy órákat a tükör előtt üljek és nézegessem magamat. Azt szeretném, ha minden nő felfogná, hogy csak saját magát teheti szabaddá. Abban a percben, amikor ön azonosakká válunk, a kisugárzásunk is sokkal jobb lesz. Ne akarjunk címlaplányok lenni, és ne akarjunk másoknak megfelelni, csakis magunknak.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT