Fantasztikus hírt kaptunk, Sas József elhagyhatja a kórházat - „Józsi nagy harcos!”

2019.07.16. Rivalda

Fantasztikus hírt kaptunk, Sas József elhagyhatja a kórházat - „Józsi nagy harcos!”

Egy ország aggódik a súlyos agyvérzésen átesett Jászai Mari-díjas művészért. Sas József thaiföldi nyaralásán lett rosszul, először egy rehabilitációs intézetben kezelték, ahonnan a MAZSIHISZ Szeretetkórházba szállították. Jó barátja, Heller Tamás színművész gyakran látogatta, az AcNewsnak elmondta: a humorista a héten végre hazatérhet pesthidegkúti otthonába.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Hatalmas szeretet veszi körül a kétoldali agyvérzésen átesett Sas Józsefet. A humorista Thaiföldön lett rosszul, miután hazaszállították, mindenki tudta: hosszú rehabilitáció vár rá. Rengetegen látogatják, a hűséges öltöztetőjén át színész barátaiig, és felesége, Zsuzsa asszony és lánya, Ági kitartóan ápolja. Sas József néhány hete már a MAZSIHISZ Szeretetkórházban gyógyul, de egyre nehezebben viseli a kórházi létet. Jó barátja, Heller Tamás lapunknak elmondta: a humorista végre jó hírt kapott, hazaengedik pesthidegkúti otthonába.

„Ő maga mondta el nekem a jó hírt, amikor betegsége után először, tegnapelőtt felhívott” – nyilatkozta a színművész. „Szorgalmasan jártam be a kórházba, a szeretet és a humor az ő gyógyíre, a legjobb terápia, és egyikben sincs nála hiány. Legutóbb múlt hét végén voltam nála, láttam rajta, hogy sokkal jobb passzban van, rengeteget nevettünk! A betegsége nem a beszédközpontot érintette, hanem a mozgásszervi idegeket, az agya vág most is, mint a borotva. Biztos vagyok benne, hogy otthonában még inkább felgyorsul a gyógyulása!”

A kabarékirály hazamenetelét az orvosok feltételekhez kötötték, a családnak át kell alakítani a házat. S bár a humorista nagy elánnal végzi a rehabilitációval járó feladatokat, azért állapota még közel nem a régi, szüksége van például egy speciális ágyra, aminek mozgatható a fejtáblája.

„Zsuzsa, a felesége és a lányuk mindent megtettek, hogy olyan körülmények közé érkezzen Józsi, ami a gyógyulásához szükséges” – folytatta Heller Tamás. „Nagyon lefogyott a barátom, és legyengültek az izmai, ezért van szükség néhány speciális eszközre. De már minden készen áll a fogadására, neki csak a gyógyulásra kell koncentrálnia. Nagyon hosszú még az út, de az irány jó, és Józsi nagy harcos, megvívja ezt a csatát, és ő kerül ki győztesen, én biztos vagyok benne, hogy hamarosan még jobb hírekkel szolgál majd!”

 Fotó: jegy.hu

 

 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT