Felesége ott volt Demjén Ferenc mellett, amikor felébredt – Barátai aggódnak az énekesért

AC News 2019.05.09. Rivalda

Felesége ott volt Demjén Ferenc mellett, amikor felébredt – Barátai aggódnak az énekesért

Demjén Ferenc agyérgörcsön esett át és a menedzsmentje arra kért mindenkit, hogy imádkozzanak a gyógyulásáért. Rózsi biztosan érezte a felé áradó szeretetet, mert szerda este magától felébredt, a felesége mellette volt.

 

hbs(400x300)

Egy emberként aggódott az ország a Kossuth-díjas művészért, aki múlt hét pénteken lett rosszul. Enyhe lefolyású agyérgörcse volt. Orvosai a gyorsabb gyógyulás érdekében altatásban tartották, bizonytalan volt, mikor ébred fel belőle. Rajongói mérhetetlen szeretetükről biztosították közösségi oldalán. Ezt látva, a menedzsmentje folyamatosan tájékoztatja őket. Ma délelőtt végre jó hírt tudtak közölni, az énekes felébredt. Az információt lapunknak megerősítették.

„Demjén Ferenc Művész úr felébredt az altatásból szerda este, Rebeca, a felesége mellette volt. Nem hiába mondják rá a zenész kollégái, hogy diósgyőri vasgyúró. Sokan imádkoztak érte, most is bebizonyosodott, mennyien szeretik. Ez is közrejátszott abban, hogy ilyen jó hírt közölhettünk. Hálásak vagyunk érte!” – mondta az AcNewsnak a menedzsere.

Nem csak Rózsi rajongói, hanem kollégái is aggódnak.

„Persze, hogy aggódom érte, nagyon kellett ez a jó hír” – mondta Horváth Charlie.  „Nem csak kollégák, barátok is vagyunk, akik mindig figyelnek egymásra. Ahogy lehet, ahogy tudunk, megyünk hozzá!”

Mint azt az AcNews is megírta, Demjén Ferenc februárban csípőműtéten esett át, rehabilitációja lassabban haladt a vártnál. Emiatt legnagyobb sajnálatára áprilisi, majd májusi koncertjeit is le kellett mondania. Múlt hét pénteken az operáció utáni második kontrollra készült, a betegszállítóban lett rosszul. Agyvérzés gyanújával a szigetvári kórház intenzív osztályára került, onnan a Pécsi Idegtudományi Centrumba szállították.

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)