Felhőtlen lesz Lajcsi karácsonya

2017.11.10. Rivalda

Felhőtlen lesz Lajcsi karácsonya

Hosszú eljárás elé néz a trombitás lakodalomcsászár. Mint ismert, azért zajlik ellene büntetőeljárás, mert a vád szerint lopta az áramot a lakóparkjában. Ő azonban ártatlannak vallja magát. A művész jogi képviselője, Berényi András optimista, és bízik a felmentő ítéletben.

cba bejegyzeseknél(200x300)

- Hogyan áll Galambos Lajos ügye?

- Még rengeteg bizonyíték van, amit fel kell dolgozni, ezért biztos, hogy ez egy igen hosszú eljárás lesz. Meg kell küzdeni az igazságszolgáltatással, és a védelem még mindig azt állítja, hogy Lajcsi ártatlan. Felhalmozódott egy csomó anyag és bizonyíték, amit a bíróságnak fel kell dolgoznia. A bíróság is alá tudja támasztani, hogy ez az ügy bizony el fog húzódni.

- Boldogabb lesz idén Lajcsi karácsonya, mint a tavaly ezelőtti?

- Hogyne! Most legalább már a bírósági eljárás zajlik. A bizonyítékok sokasága mellettünk áll. Látszik, hogy ez nem egyszerű eljárás, de ennek ellenére ez a karácsonya felhőtlenül telik majd a Galambos családnak. Ezt garantálni tudom. A legboldogabb persze akkor lesz, ha végre lezárul az ügy.

- Mikor kerülhet pont az ügy végére?

- A bíróság mindent lát, és bízhatunk a pozitív végkifejletben. A jogerős ítéletre a meglátásom szerint legalább két évet kell várni.

- Az esetleges felmentés után indítanak kártérítési pert a magyar állam ellen?

- Erről korai beszélni. Egyelőre legyünk túl a büntetőügyön!

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)