Feltörték Bódi Csabi autóját – „1,2 millió forintot loptak el tőlem”

Soltész Mónika 2020.06.25. Rivalda

Feltörték Bódi Csabi autóját – „1,2 millió forintot loptak el tőlem”

Bódi Csabit sorra érik a tragédiák. A minap az autójából tulajdonítottak el 1,2 millió forintot, ami az új videoklipjének a költségeit fedezte volna. Sőt a pénz mellett egy pótolhatatlan, számára eszmei értékkel bíró tárgyat is elvittek a tolvajok. Az énekes azonnal feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, ám kevés esély van arra, hogy maradéktalanul visszakapjon mindent. Az AcNewsnak mesélt elsőként részletesen a történtekről, sőt azt is megtudtuk, anyagilag nehéz helyzetbe került emiatt, hiszen a stábtagokat ennek ellenére ki kell fizetnie.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„Az új videoklipem forgatásának ideje alatt történt az eset. A szüleim háza előtt hagytam az autómat, édesanyáméval mentem a helyszínre, és benne felejtettem azt az 1,2 forintot, azaz 60 darab húszezrest, ami a videó elkészítésének a díja lett volna. Sajnos elfelejtettem lezárni a kocsit a nagy kapkodásban. Hajnali ötkor értem haza a forgatásról, másnap, amikor mentem visszacserélni az autókat, akkor szembesültem azzal, hogy az ajtaja nyitva van. Meglepődtem, mert velem ilyen nem szokott előfordulni, de még akkor sem sejtettem semmit, csupán nyugtáztam magamban, hogy máskor sokkal jobban fogok figyelni erre is. Mikor beültem az autóba, akkor vettem észre, hogy a könyöklőben tartott csekkek, apróságok a váltónál voltak lerakva. Még mindig gyanútlan voltam, úgy gondoltam, talán akkor tettem oda, amikor induláskor kivettem a forgalmimat. Ekkor kinyitottam a könyöklőt, majd szembesültem azzal, hogy a pénz eltűnt” – kezdte lapunknak Csabi, akinek a nagy anyagi kár ellenére mégis a számára eszmei értéket képviselő tárgy eltulajdonítása fáj a legjobban.

„Ha most elém állna valaki a pénzzel és a tárggyal, akkor nem kérdés, hogy utóbbit választanám. Nagyjából 200.000 forint az értéke, ez nem is érdekel, de egy olyan embertől és olyan alkalomra kaptam, ami pótolhatatlan számomra. Azonnal feljelentést tettem a rendőrségen, ahol őszintén elmondták, minden bizonnyal ez a tárgy nem fog előkerülni, annyiban azonban még reménykedem, hátha legalább a pénznek egy bizonyos része meg lesz. Itt szeretném megköszönni a kapitányságon dolgozóknak a kedvességüket, a hozzáállásukat és segítőkészségüket, nagyon rendesek voltak velem, egy kellemes oldaláról ismertem meg a hatóságot” – fűzte hozzá az énekes, majd elárulta, már most van következménye a történteknek.

„Kétszer járt nálunk a rendőrség, és annyit sikerült elérnünk, hogy térfigyelő kamerák lesznek felszerelve a környéken, ha már más előnye nem is származhat, talán így a többi autóst nem éri hasonló kár” – mesélte lapunknak a mulatós sztár, akinek a legnagyobb problémája most az, hogy videoklip költségeit miből fogja teljesíteni.

„Fogalmam sincs, miből fogom a stábot kifizetni. A karantén ideje alatt kiürült a kassza, és nem volt 2,4 forintom félretéve. Szerencsére mindenki segítőkész és megértő, természetesen azon leszek, hogy mielőbb megkapják a nekik járó pénzt. Lelkileg igen megvisel ez az egész, mert az utóbbi években rengeteg rossz dolog történt velünk. Például kigyulladt az autóm, majdnem benne égtem, ott is 5 millió forintot buktam. Ráadásul, amikor ezután megvásároltam a mostani kocsimat, rá egy hónapra összetörték úgy, hogy a balesetet okozónak még biztosítása sem volt. Közben az egyik rokonom lehúzott 20 millióval, majd amikor a kislányunk született, a feleségem majdnem meghalt. Múlt évben elveszítettük édesapám testvérét, azelőtt Gina nagymamáját. Remélem, ennek a sorozatnak most már vége lesz. Mégis azt mondom, hála az Istennek egészségesek és boldogok vagyunk, tiszteljük egymást, a hazánkat, az embereket, a munkánkat. Próbálom mindig a rosszban is a jót látni, pedig most őszintén mondom, nagyon elgyengültem.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT