Fésűs Nelly: Erős véd és dacszövetség van köztünk a férjemmel!

Dózsa Gabriella 2019.10.08. Rivalda

Fésűs Nelly: Erős véd és dacszövetség van köztünk a férjemmel!

A gyönyörű színésznő párjával, Vajtó Lajossal vállalta, hogy szerepelnek a hamarosan induló Nyerő Párosban. Fésűs Nelly nem mutatkozott még együtt hasonló műsorban férjével, voltak is félelmei. De úgy gondolja, hogy erős szövetség van köztük, ráadásul hasonló a humoruk, ami mint eddig, most is átsegíti majd őket a problémákon.

 

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Fésűs Nelly már több műsorban is bizonyította rátermettségét, de most először szerepelnek együtt férjével, Vajtó Lajossal. Kiegyensúlyozott a kapcsolatuk, közös gyermeküket, Elzát, és a színésznő előző kapcsolatából született nagylányát nagy egyetértésben nevelik. Mint minden házasságban, náluk is vannak nézeteltérések, de ezeket mindig meg tudják beszélni. Amikor az RTL Klub megkereste őket, hogy szerepeljenek a nagysikerű sztárpárshow-ban, azért felmerültek Nellyben kétségek.

„Amikor összejöttünk, akkor sokan nem hittek benne, hogy ez egy hosszú kapcsolat lesz” – mesélte az AcNewsnak Nelly. „De nem lett igazuk, az elmúlt évek alatt bebizonyosodott, hogy erős a kapcsolatunk. Amikor megkerestek a műsor miatt, Lajost kellett kicsit győzködnöm, de mivel ez egy színvonalas verseny, beleegyezett. Voltak félelmeim, hiszen több párral vagyunk összezárva, és a férjemet én jól ismerem, fantasztikus társasági ember, de az alkalmazkodási képességei határosak. Nem tudtam, hogy kezeli majd a többiek rigolyáit, mert ugye neki nincs… De erős véd és dacszövetség van köztünk, mindig kiállunk a másik mellett, arról nem beszélve, hogy nagyon hasonló a humorunk, kicsit szarkasztikus, ami már sok mindenen átsegített bennünket. Bennünket nem a fődíj motivált, hanem, hogy játszunk egy jót, még jobban megismerjük egymást, de szigorúan önmagunkat adjuk.”

A színésznő és Vajtó Lajos tavaly szeptember 1-én házasodtak össze hivatalosan. Az esküvő olyannyira titkos volt, mindent a férfi szervezett, hogy még Nelly sem tudott róla. Vagyis pontosabban csak ő nem tudott róla, a barátok, a család be volt avatva. A szertartáson természetes ott volt a páros közös gyermeke, a most ötéves Elza is, akivel még nem töltöttek külön hosszabb időt.

„A forgatás ideje alatt édesanyámmal volt a kislányom, így tudtam, nem lehet gond. Nagyon szeretik egymást, de persze ott volt nagylányom Csenge is. Korábban olyan már előfordult, hogy vagy én, vagy Lajos nem volt otthon egy darabig, de olyan, hogy egyikőnk se, olyan nem. Édesanyaként volt emiatt egy kis aggódás bennem, de szerintem ez természetes.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT