Fodor Zsóka Barátok közt függő – „Nem akarok mindenáron partiarc lenni!”

2017.06.14. Rivalda

Fodor Zsóka Barátok közt függő – „Nem akarok mindenáron partiarc lenni!”

Fotó:MTI - MTVA Zih Zsolt

Fodor Zsókától szinte a mai napig elválaszthatatlan örökérvényű szerepe, amivel a 75 éves színésznő az egész ország szívébe zárta magát. Mindenki Magdi anyusának népszerűsége több mint 10 év elmúltával is töretlen, amit Zsóka munkássága is folyamatosan kibővít. Viszont számtalan szerepe és tevékenysége mellett az AcNews-nak adott interjújában a színésznő beismerte: nagyon lusta embernek tartja magát, aki ha teheti, csak a tévét bújja… A Barátok közt azt egyik kedvenc sorozata.

hbs(400x300)

„Egy internetes portálon olvastam egyszer: Magdi anyus olyan, mint Lenin. Élt, él és élni fog!” – kezdte mosolyogva lapunknak Fodor Zsóka.

„Nekem Istennek hála nagyon rohanó az életem. Engem ez éltet! Békéscsabán negyvenet játszottam a Macskajátékból, azon kívül Szolnokon és Pécsett is szerepelek, valamint Pesten, a Fogi Színházban is két darabban játszom. Egész egyszerűen annyit utazom, hogy örülök, ha Budapesten tévéhez juthatok, és olvashatok, valamint pihenhetek” – árulta el a színésznő, akinek utazásai mellett az igazi nyaralás az, ha a barátnőivel lehet.

„Az én nyugalmas, privát baráti köröm Békéscsabán van, ahol pont miattuk vettem lakást. Szóval, ha én ott vagyok, az nekem egy nyaralás” – vélekedett a színésznő, aki őszintén beismerte, milyen függőségei vannak.

„Én egy mérhetetlenül lusta ember vagyok – az előbbiek fényében ez meglepő, tudom. De ha nincs feladatom, akkor becsukom a pesti lakásom ajtaját, és én tévéfüggő, sorozatfüggő vagyok. Például a Barátok köztből és a Jóban Rosszbanból még egyetlenegy részt sem hagytam ki. Nekem ez a kikapcsolódás, ez a szórakozás! Én nem járok bulizni, megválogatom, hogy milyen társasági esemény meghívását fogadom el, és nem akarok minden áron partiarc lenni. Voltam eleget…” – magyarázta lapunknak Fodor Zsóka, akit jelenleg legújabb szerepe tart lázban.

„Mennek az évek. De amíg igény van rám, addig csinálom. Az én korosztályombeli szerepekre megtalálnak engem. Most szerelmes vagyok egy darabba, aminek az a címe, hogy „Örömlányok végnapjai”, amiben én egy alacsony IQ-jú, falusi mindenes vagyok, enyhe tájszólással. Egyszerűen imádom ezt a szerepet” – áradozott a Barátok közt egykori sztárja.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
Spaverin bejegyzeseknél(200x300)
php bejegyzeseknel(200x300)
hbs(400x300)