Fodor Zsóka előre tudta, hogy le fog bukni a TV2-ben – „A sivár szeretet nélküli gyermekkorom nem múlt el”

Pataki József 2020.03.16. Rivalda

Fodor Zsóka előre tudta, hogy le fog bukni a TV2-ben – „A sivár szeretet nélküli gyermekkorom nem múlt el”

Szinte egyből kitalálták a Nicsak, ki vagyok?- ban, hogy kit rejt a szfinx ruha. A színésznő előre tudta, hogy le fog bukni, de boldogan vállalta a felkérést hiszen mint, mindig, most is az emberek szeretete volt számára a legnagyobb élmény.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Fodor Zsóka azon kevés ismert ember közé tartozik, akik egyáltalán nem megosztóak. Ha szóba kerül a neve, szinte minden száj mosolyra görbül, jellegzetes hangját, pedig ha akarná sem tudná elrejteni. Éppen ezért jöttek rá vasárnap egyből a TV2 műsorán, hogy kit is rejt a szfinx jelmez. Persze ez azzal járt, hogy hamar búcsút is kellett intenie a stúdiónak, de mint mondja, ezt egyáltalán nem bánja.

„Jól vagyok, szeretve vagyok! Ez tegnap is kiderült. Cylával, Zolival és Judyval még sosem találkoztam, Hajós Andrissal csak egyszer, Ábel Anitával már sokszor beszéltem. Lenyűgözött a zsűri hozzáállása, egyszerűen boldoggá tett, ahogy a személyemhez viszonyultak. Az viszont nem volt kérdés, hogy sajnos hamar le fogok bukni, tudtam előre, hogy kiesek a versenyből – kezdte lapunknak Fodor Zsóka. Persze nem úgy értette, hogy le van zsírozva az egész műsor; a jellegzetes hangja miatt nem volt kérdés, hogy hamar felismerik. – A hangom egyszerre áldás és átok. Addig tudok csak inkognitóban maradni, amíg meg nem szólalok.”

De vajon mi lehet Fodor Zsóka titka? Miként lehet, hogy a hosszú évek alatt, mióta feltűnt a hazai sztárvilág égiszén, cseppet sem csorbult a népszerűsége? Miben más ő, hogy kivétel nélkül mindenki szeretettel gondol rá?

„A magányomból adódóan, van bennem egy szeretetéhség. A sivár szeretetlen gyermekkorom a mai napig nem múlt el. Ezért lehet az, hogy mindenki felé barátsággal fordulok, és határtalan a pozitivitásom. Ezt pedig visszakapom az emberektől. Az életem a humorra és a szeretetre alapszik. Nincs bennem rosszindulat, így felém sem tanúsítanak ilyesmit. Soha nem irigykedtem senkire, és mindig megbecsültem azt, amim van – sorolta a színésznő az okokat, majd elárulta azt is, hogy akármilyen furcsa; még a mostani kialakult helyzetben is képes meglátni a jót. – Ez a koronavírus a III. világháború, nincs vita. Viszont ehhez is úgy állok, hogy ez a szörnyűség közelebb hozza az embereket, ami fantasztikus. A családok jobban összetartanak, a távolabbi rokonainkat újra felkeressük, és jobban odafigyelünk az embertársainkra. Segítjük egymást. Nem szabad, hogy a keserűség eluralkodjon rajtunk ezekben a sötét órákban.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT