Friderikusz Sándor: Nincs mit mondanom!

Pataki József 2019.10.22. Rivalda

Friderikusz Sándor: Nincs mit mondanom!

Sikerült elérnünk Friderikusz Sándort, aki hosszú ideje nem szólalt meg egy fórumon sem. Sokan találgatják, mi van mostanában vele, hiszen pár évvel ezelőtt, még a legnépszerűbb televíziósok közé tartozott.  A hírességgel telefonon váltottunk pár szót…

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Friderikusz Sándor valószínűleg a legkedveltebb televíziós személyiségek közé tartozott a 90’-es évek elejétől fogva. Rengeteg nézőt ültetett a képernyő elé hétről-hétre, személyisége egyaránt lehengerelt mindenkit. Pár évvel ezelőtt még nyilatkozott a kíváncsi újságíróknak, aztán egyszer csak eltűnt mindenki szeme elől. Legutóbb 2018-ban köszöntötte rajongóit a Music Fm égisze alatt ’Friderikusz Vasárnap’ című műsorában, ám az is csak rövid ideig tartott. Aztán még egy eseményen is megjelent: barátja, Verebes István könyvbemutatóján, de ott már csak régi árnyéka volt önmagának. Utolsó interjúját Szilágyi Jánosnak adta tavaly év végén. Itt nyíltan vallott arról, hogy hízása mögött egészségügyi probléma áll, és arról is beszélt, hogy olyan jó anyagi körülmények között él, hogy nem kell dolgoznia. Mindeközben megalakult egy őt éltető csoport is a Facebookon, mely közel ötezer főt számlál, de ott is csak találgatják, hogy mi történhetett kedvencükkel.

Telefonon kerestük ezért a Pulitzer-emlékdíjas újságírót, hogy megkérdezzük tőle, hová tűnt mostanában, miért nem tartja a kapcsolatot aggódó rajongóival és mivel foglalkozik mostanában. Rövid kicsöngés után fel is vette, és érdeklődve kérdezte jellegzetes hangjával, hogy ki keresi és miért. Ekkor közöltük vele szándékunkat, és már kezdtük volna feltenni neki kérdéseinket, de nem jutottunk túl sokáig…

„Ha lenne valami mondanivalóm, azt már megtettem volna valamelyik fórumon – zárta rövidre az AcNewsnak a beszélgetést Friderikusz Sándor, akit ezek után még megkérdeztünk, hogyan érzi magát mostanában. – Ha csak ennyi a kérdés, akkor nincs miről beszélnünk. Nem véletlenül nem nyilatkozom egy ideje. Egyszerűen nincs mit mondanom.”

Bár sokat nem tudtunk meg a televíziózás nagyágyújától, mi azért őszintén reméljük, hogy viszontláthatjuk a képernyőn, hogy milliomodmagunkkal újra átélhessük Friderikusz Sándor varázsát.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT