FRISS! Íme a részletek Hódi Pamela állapotáról – „Mérges és dühös voltam az elején”

Soltész Mónika 2020.09.08. Rivalda

FRISS! Íme a részletek Hódi Pamela állapotáról – „Mérges és dühös voltam az elején”

Fotó: Facebook

Hódi Pamela bár minden óvintézkedést maximálisan betartott, elkapta a koronavírust. Első tesztje negatív, azonban a második már pozitív eredményt hozott. A sztáranyuka az AcNewsnak elárulta, milyen érzések és gondolatok kavarogtak elsőként benne, és mint mondja, legjobban kislánya hiánya viseli meg. Most még kissé gyenge, mégis igyekszik a kényszerpihenőt maximálisan kihasználni.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Hódi Pamela a napokban tudta meg, hogy minden óvintézkedés ellenére ő is megfertőződött a koronavírussal. Rendkívül higgadtan kezeli a helyzetet, bár első pillanatban a kétségbeesés uralkodott el rajta.

„Egyelőre pihenéssel telnek a napjaim, nagyon sokat dolgoztam az elmúlt időszakban, rendkívül kimerült voltam. Persze foglalkozom az elmaradt teendőkkel is, a levelezésemet olvasom át, és mindent elintézek, amit csak tudok, vagy ami szükséges. De sokat fekszem, és időtöltés miatt sorozatokat nézek, és telefonon tartom a kapcsolatot mindenkivel” – kezdte lapunknak Pamela, akinek a hangjából higgadtság érezhető, azonban nem volt ez így az elmúlt napokban.

„Most már lenyugodtam, mert nincs más választásom. Az elején, amikor elkészült az első tesztem, ami negatív eredményt hozott, még nem voltam ideges, viszont ahogy a másodiknál kiderült, én is megfertőződtem, elsősorban csalódottságot éreztem, mert nem erre az eredményre számítottam. A hír hallatán bestresszeltem, éjszakánként felriadtam, hiszen Natival most kezdtük az iskolát, és hirtelen minden leforgott az agyamban, mihez kezdünk, mi lesz a kislányommal. Nála is tesztet kellett végezni, azért is aggódtam, hogy negatív eredmény szülessen. Édesanyaként nekem az egészsége a legfontosabb, még ha el sem tudtam képzelni, milyen lesz, ha két hétig nem lesz velem. Sajnos ezáltal most minden felborult az életünkben, mert szerettem volna ott lenni vele az iskolában, reggel vinni, délután érte menni, és mindent átbeszélni a sulival kapcsolatban is. Szerencsére tudok itthonról is dolgozni, de meg kell erősödnöm. Mérges és dühös voltam az elején, hiszen minden óvintézkedést megtettem, ha kellett, felvettem a maszkot, nagyon odafigyeltem a kézmosásra, és mégis elkaptam” – mesélte a sztáranyuka, majd hozzátette, nem tudni, hol kaphatta el a betegséget.

„Lehetetlen visszavezetni, és keresni a választ, vajon hol fertőződhettem meg. Vannak olyan ismerőseim, akik voltak külföldön, de én is sok helyen megfordultam a munkám miatt. Rengeteg helyen nem volt már kötelező a maszk viselése, sem egy étteremben, sem egy megbeszélésen. Úgy gondolom felesleges kutatni, kitől indulhatott. Amikor kiderült, hogy pozitív lett a tesztem, nekem az sokkal fontosabb volt, hogy mindenkit azonnal értesítsek, akivel közelebbi kapcsolatba kerültem tíz, vagy akár egy órára is” – fűzte hozzá a modell, aki számára talán a legnehezebb kislánya hiányát elviseli, de természetesen minden lehetőséget megragadnak, hogy folyamatos kapcsolatban legyenek.

„Én mindent elmondtam neki, hiszen tudnia kell, hogy miért nem fogunk találkozni két hétig. Hosszú idő lesz mindkettőnknek, de megbeszéltük, hogy facetime-on átvesszük, mi volt az iskolában, megmutatja a füzetét, de olyan is volt, hogy virtuálisan ’együtt fürödtünk’. Abban maradtunk, hogy esténként is még beszélünk, leteszi maga mellé a telefont, és én altatom el, énekelek neki és megvárom, míg elalszik. Sajnos ez ellen már nem tudok mit csinálni, túl kell lennünk ezen az időszakon” – mondta Pamela, aki szeretné a követőit majd folyamatosan tájékoztatni az állapotáról.

„Sajnos már most olvastam hajmeresztő gondolatokat, van, aki szerint ez egy fizetett promóció. Döbbenetes, hiszen ilyen és semmilyen más betegséggel nem szórakozik az ember, mert pont elég nagy probléma. Ma este tervezek élőben bejelentkezni, szeretnék erről még a továbbiakban is beszélni.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT