Ganxsta Zolee idegei nem bírják az iskolai dolgokat

2017.09.08. Rivalda

Ganxsta Zolee idegei nem bírják az iskolai dolgokat

Elképesztő kettős életet él Ganxsta Zolee. Az egyik pillanatban még azt ünnepli a backstage-ben, hogy az új albuma máris aranylemez lett, másnap pedig már a kislánya osztályfőnökétől kap e-mailt, hogy mit kellett bevásárolni az iskolakezdésre.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

A nagyszájú macsó előadó nemrég adott ki egy új albumot Jégre teszlek néven, és alig egy hét alatt annyit adtak el belőle, hogy már aranylemez lett belőle.

„Manapság a lemezeladás nem jár a toppon, főleg, hogy mindenki letölti inkább a számokat ahelyett, hogy megvenné és ezzel támogatná a zenekart. Persze közrejátszott, hogy a MOL-kúton adtuk ki a lemezt, és az is sokat hozzátett a dologhoz, hogy hosszú évek után jöttünk ki egy új anyaggal, fantasztikus vendégelőadókkal”- kezdte az AcNews-nak Zolee.

„Mondani sem kell, hatalmas bulit csaptunk a backstage-ben. Mindeközben pedig már közeledünk a platinaeladáshoz, úgyhogy azt is meg fogjuk ünnepelni”- árulta el Ganxsta, aki persze a sorozatos bulizás mellett szakít az iskolás kislányára is.

„Nagyon meg szokott viselni az iskolakezdés, és az azzal járó macera. Mit kell venni, milyen füzetet, milyen írószereket, hátizsákot stb. Megbolondulok. Egyik nap még bulizok, másnap meg érkezik az osztályfőnöknénitől e-mailben, hogy mire van szükség. Furcsa kettősség ez… Nagyon vicces. Mondtam is a lányom anyjának, hogy inkább odaadom a pénzt és intézzék el ketten, mert az én idegeim nem bírják ezt”- nevetett lapunknak a rapper.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT