Gáspár Bea befejezi? – „Egyelőre a kiadásaim viszik a hasznot is!”

Soltész Mónika 2019.02.01. Rivalda

Gáspár Bea befejezi? – „Egyelőre a kiadásaim viszik a hasznot is!”

Tavaly októberben váltotta régi álmát valóra Gáspár Bea. Mindig is vágyott egy étteremre, mégis úgy döntött, Borvacsora formájában indítja útnak vállalkozását. Sokan rögtön azt számolgatták, hány százezer forintot kaszál egy estén, ám az AcNews-nak Bea elárulta, a kiadások egyelőre viszik a hasznot is. Éppen ezért nem kizárt, hogy csak ritkán, hobbi szinten, vagy teljesen befejezi az oly népszerű estjeit.

hbs(400x300)

Gáspár Bea óriási sikerrel tartja Borvacsora névre keresztelt vacsora estjeit. A Konyhafőnök VIP első évadának győztese mégsem boldog, mivel ezidáig csak kiadásai voltak, hiszen ahhoz, hogy zökkenőmentes rendezvényeket tartson, rengeteg eszközt kell beszerezni.

„Rengeteg energiát és időt fektettem már bele a vállalkozásomba. Arról nem beszélve, hogy eddig még csak kiadásaim voltak, hiszen mindent be kell szereznem, plusz volt olyan gépem, ami tönkre ment, és újat kellett vásárolnom” – kezdte lapunknak Bea.

„Olyan dolgok is időközben felmerültek, amikre nem is gondolna az ember. Úgy érzem, túl messzire nem fogok jutni ezzel az egésszel anyagilag, pedig én tényleg szívvel-lélekkel szeretek főzni. Most már ott tartok, hogy hobbiként fogom csinálni, bár ahhoz tényleg igen megterhelő! Nagyon izgalmas számomra a készülési folyamat, de elképzelhető, hogy vissza fogom mondogatni az időpontokat, és befejezem, vagy csak alkalmanként lesz Borvacsora” – mesélte elkeseredetten az RTL Klub sztárja, akinek a további működéshez elengedhetetlen lenne, hogy támogatókra találjon.

„A hivatalos működés érdekében még vállalkozást is indítottam, aminek szintén vannak költségei. Röviden azért dolgozom, hogy mindezt, a helyszínt, az alapanyagokat, a vendégzenészeket és mindent ki tudjak fizetni. És tényleg nem panaszképpen mondom, mert annak nagyon örülök, hogy szeretik az emberek az estjeimet. Ha lennének támogatóim, akkor biztosan könnyebb lenne” – mondta Bea, aki a februári alkalmat ennek ellenére mindenképpen megtartja.

„A következő Borvacsorám időpontjának a Valentin napot választottam. Szerencsére nagyon sokan szeretnének eljönni hozzám, megkóstolni az ételeimet. Eredetileg úgy volt, hogy egy kora délutáni és egy esti vacsorát is megtartok a nagy érdeklődésre való tekintettel. Végül a nagy bérleti díj miatt, amit a két alkalom miatt felárral kellett volna fizetnem, lemondtam. Vannak olyan vendégek, akik már a kezdetektől minden alkalommal ott vannak, de akad, aki pusztán kíváncsiságból jön, de jellemező a baráti társaságok részvétele is” – fejezte be Bea, akivel még ebben az évben biztosan találkozhatnak azok, akik a főztjére kíváncsiak.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)