Gáspár Bea saját tévéműsort szeretne indítani

Soltész Mónika 2018.12.28. Rivalda

Gáspár Bea saját tévéműsort szeretne indítani

Gáspár Bea korábban hajlamos volt szilveszterkor, akár meggondolatlanul is fogadalmat tenni. Ám ma már spórol az ígéretekkel, a sorozatos „csalódások” miatt. Az AcNews-nak elárulta,  mi az, amire titkon vágyik a 2019-es évben.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Gáspár Bea is többször esett abba a hibába, hogy gondolkodás nélkül tett fogadalmat a következő évre. Ma már sokkal óvatosabb, és hogy miért, azt lapunknak mesélte el.

„Minden évben ugyanazt fogadom meg, hogy lefogyok!” – kezdte nevetve Bea. „Persze ez vagy bejön, vagy nem. Mindig nagy lendülettel állok neki a változtatásoknak. Általában eldöntöm, hogy kevesebbet eszem, intenzíven edzem, aztán valahogy mindig elmarad a lelkesedésem. Ezzel persze sokan vagyunk így, legyen szó bármiről, éppen ezért talán idén már ezt is elhagyom” – mesélte Bea, aki terveit is megosztotta lapunkkal.

„A 2019-es évre nagyon sok elégedett vendéget kívánok magamnak a Borvacsoráimon. Szeretném, ha minden ilyen jól működne a továbbiakban is. Remélem, ha jövőre ilyenkor beszélünk telefonon, elmondhatom, hogy megjelent a szakácskönyvem, illetve beszámolhatok egy saját tévés műsorról is. De ha netán ez nem jönne össze, akkor egész biztosan újraindítom a Youtube csatornámat, mivel nagyon szeretek forgatni, és az ezzel járó dolgokat. Az utóbbi időben sajnos A Konyhafőnökben csak vendégként tudtam jelen lenni, ami korántsem olyan intenzív, mint amikor zsűriként szerepeltem” – tette hozzá A Konyhafőnök VIP korábbi győztese.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)