Gáspár Laci: A gyerekekre mindig van időm 

AC News 2018.12.27. Rivalda

Gáspár Laci: A gyerekekre mindig van időm 

Az egyik legfoglalkoztatottabb zenész ma Magyarországon Gáspár Laci, nemrég ért véget az X-Faktor, ahol egyik versenyzője, Tamáska Gabi szépen menetelve végül harmadik helyezett lett a versenyben.

 

cba bejegyzeseknél(200x300)

A tehetségkutató zsűrijének évek óta oszlopos tagja Gáspár Laci, de emiatt kevesebb fellépést sem vállal. A munka ugyan rengeteg, de igyekszik helytállni otthon is, három gyermek édesapja, Mirjam, Lacika és Noel mindennél fontosabbak számára.


"Bár az X-Faktor forgatásai már véget értek, nem áll meg a munka, rengeteg fellépésem van az ünnepek után is, de igyekszem mindenre időt szakítani. Sokat vagyok együtt a gyerekekkel, meglátogattuk a nagyszülőket karácsonykor, sokat vagyok a családdal, az edzéseket sem hanyagolom el és rengeteget dolgozom emellett" - árulta el lapunknak az X-Faktor mentora.
"Most szilveszter után sem lesz leállás, mert januárban is tele vagyok koncertekkel, majd februárban pihenünk" - tette hozzá a zenész, aki maradék szabadidejét általában az edzésnek és a basszusgitározásnak szenteli.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)