Gáspár Laci: „Hálát adok a sorsnak, hogy megvan mindenem!”

Soltész Mónika 2020.06.12. Rivalda

Gáspár Laci: „Hálát adok a sorsnak, hogy megvan mindenem!”

Gáspár Laci gondolkodásmódja, életében a fontossági sorrendek is változnak a kor előrehaladtával. A népszerű énekes ma tölti be a 41. életévét, és az AcNewsnak elárulta, hogyan ünnepel, de azt is megtudtuk, a szerényebb megemlékezések állnak hozzá közelebb. A hatalmas átalakuláson átesett zenész sokat dolgozott új külsejéért, de az egész élete erről szól, hiszen fiatalon nagy célokat tűzött ki maga elé, amiket lépésről lépésre ért el. Mint mondja, hálát ad az Istennek, hogy neki ez sikerült, most pedig azon dolgozik, hogy mindezt meg is tudja tartani.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Gáspár Lacit születésnapja alkalmából kerestük, akit az elmaradhatatlan napi edzés közben értünk utol. Lapunknak elárulta, hogyan tölti a jeles napot.

„A mai nap is úgy telik, mint mindegyik más, a napi edzés nem maradhat ki. Most is az edzőteremben vagyok, amint itt végzek, megyek haza, és a kedvenc éttermünkben fogunk a feleségemmel ünnepelni. Nem szeretem a nagy felhajtásokat, de mindegyik születésnapom emlékezetes maradt számomra. Mégis, ami nagyon megmaradt bennem, az a harminchatodik volt, az is a páromhoz kapcsolódik, szintén az egyik általunk gyakran látogatott helyre mentünk el kettesben, ahol készült nekem tortával, igazi meglepetés volt számomra” – kezdte lapunknak Laci, és kifejtette, mit gondol az idő múlásáról és őt a kor miben változtatta meg.

„Beleléptem a negyedik X-be, és pont most gondolkodtam el a mögöttem lévő éveken. A huszadik születésnapomon még csak arra vágytam, hogy elérjem a céljaimat, mindenem meglegyen, és minél többre vigyem az életben. A második szakaszban, hála Istennek sikerült is sok mindent megvalósítanom szakmailag és egzisztenciálisan is, és végig azon voltam, hogy mindent meg tudjak ugyanazon a szinten tartani, mert gondolni kell a jövőre, és azt hiszem, ez sikerült is. Most azonban úgy vélem, hálát adok a sorsnak, hogy megvan mindenem, hiszen egy élete van az embernek, a legfontosabb pedig az, hogy minél több értékes és tartalmas időt tudjak tölteni a családommal. Ha megtehetjük, ne sajnáljunk magunktól semmit. És természetesen fontos az egészség is, mindenkinek oda kell figyelnie magára” – mondta az énekes, majd elárulta, hogyan élte meg a karantén időszakát.

„Nekünk sem volt könnyű, viszont én mindenben megpróbálom a pozitív oldalt is megtalálni. Most igazán sokat tudtunk együtt lenni, de azt is be kell látni, hogy az embernek szükséges van a pihenésre is. Tizenöt éve dolgozom keményen, megállás nélkül, teljes erőbedobással álltam színpadra, a hangomnak most jót tesz ez az 5-6 hónap kényszerpihenő.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT