Gregor Bernadett: 15 éven keresztül csesztettek!

Pataki József 2020.07.22. Rivalda

Gregor Bernadett: 15 éven keresztül csesztettek!

Megfogadta, hogy soha többé nem beszél a magánéletéről, még akkor sem, ha a legboldogabbnak érzi magát. A színésznőnek elege lett abból, hogy folyton a párkapcsolatával volt elfoglalva a magyar sajtó az elmúlt években. "Ha házas leszek, arról sem fognak tudni" - mondta az AcNewsnak Gregor Bernadett.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Gregor Bernadett is azon színészek közé tartozik, aki a veszélyhelyzet elmúlta után újra fellélegezhet, és a munkába állhat. Adódik ebből a kérdés, hogy elhagyva az otthoni karantént, beleveti-e magát a randizás világába, vagy esetleg van olyan személy, aki a több hónapon keresztül tartó otthonlét közben mellette volt.

„15 éven keresztül csesztettek, most már semmit nem árulok el a kapcsolati státuszomról. Évekig jártam a bíróságra, mert fals információkat írtak rólam, elegem lett. Szétcincáltak annak idején! Ha házas leszek, arról sem fognak tudni. Sokáig azzal volt tele a média, hogy kivel vagyok, vagy kivel nem vagyok együtt. Szeretném az életem ezen részét már lezárni” – csattant fel az AcNewsnak a színésznő.

És ha párkapcsolatról nem is, van ezen kívül bőven mondanivalója Bernadettnek, hiszen újra munkába állhatott.

„Két és fél hónapig egyáltalán nem dolgoztam, de azért otthon el tudtam magam foglalni. A kisfiamnak segítettem tanulni, és hát sok volt a napi teendő a ház körül is. Az első két hétben nagyon pánikoltam. Folyton a híreket böngésztem, nem tudtam, hogy mi ez az egész. Aztán fokozatosan leszoktam róla. Annak nagyon megörültem viszont, amikor újra elkezdtünk próbálni. Július 11-én már volt is előadásom egy vidéki utazó társulattal….”

A színésznőnek másokkal ellentétben viszont picit sem okozott nehézséget újra munkába állni. Mint mondja; egyáltalán nem izgult az első előadásán.

„Amikor újból bementem az Újszínházba, emlékszem, a folyosón sétáltam végig kosztümben, és úgy éreztem, mintha meg sem történt volna az egész. Mintha tegnap lett volna a legutóbbi próba. Annyira benne van az idegrendszeremben, a lelkemben az előadás, hogy bármikor, mindenféle nehézség nélkül elő tudom hozni magamból bármelyik szerepemet. Egyáltalán nem éreztem semmilyen bizonytalanságot a karantén utáni első előadásomon” – árulta el lapunknak Gregor Bernadett, aki augusztus 14-én lép fel Balatonszemesen, a Se veled, se nélküled című darabban.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT