Gyász: Megtörten nyilatkozott Molnár Anikó édesapja haláláról!

2017.09.06. Rivalda

Gyász: Megtörten nyilatkozott Molnár Anikó édesapja haláláról!

Megszólalt Molnár Anikó az édesapja halálával kapcsolatban. A gyászoló valóságshow-sztár talán sosem dolgozza fel igazán a fájdalmas veszteséget, csak az nyújt neki némi vigaszt, hogy a szeretett férfi nem szenved többet.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Otthonában érte a halál Molnár Anikó édesapját. A volt valóságshow-sztár tegnap délelőtt jelentette be a szomorú hírt, hogy a férfi, akinek az életet köszönheti, elköltözött oda, ahol már semmi sem fáj.

Anikó érthető módon még ma is a tragédia hatása alatt van. Friss még a gyásza, és vélhetően hosszú időre lesz szüksége, hogy feldolgozza a veszteségét. Érzéseiről megtörten nyilatkozott az AcNews-nak.

„Tegnap délelőtt telefonált a családom, hogy Apa elment. Már külön élünk, de azonnal a házához siettem. Még volt néhány órám, hogy elköszönjek tőle, mielőtt elszállítják” – mondta Anikó elcsukló hangon.

„Már hat évvel ezelőtt tudtuk, hogy Apa súlyos betegségben szenved. Egy ritka kór támadta meg a szervezetét, ami 1 millió emberből 50-et érint. Az orvosok is nehezen jöttek rá, mi okozza az állandó rosszulléteit. A betegség a szívét és a tüdejét támadta meg” – magyarázta az egykori Nagy Ő.

Anikó a gyermekkorában sokat nélkülözte az édesapját, mert a férfi közel 30 évig külföldön dolgozott. Az utóbbi 15 évben már itthon élt, és akkor sok mindent igyekeztek bepótolni.

„Régen évente egy-egy hetet töltöttünk együtt. Azok a napok mindig tartalmasan teltek. Soha nem éreztem iránta haragot, ezért most sem volt rá szükség, hogy megbékéljek vele” – fejezte be Anikó.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT