Háborognak a magyar sztárok az Eurovízió miatt

2018.05.14. Rivalda

Háborognak a magyar sztárok az Eurovízió miatt

Háborognak a nézők az Eurovíziós Dalfesztivál eredménye miatt. Nem elég, hogy a magyar internetezők között alig akad, akinek tetszett volna az izraeli énekesnő győztes dala, a bennünket képviselő AWS zenekar a 21. helyén végzett. A forrongásból a magyar hírességek is kiveszik a részüket.

hbs(400x300)

Schobert Norbi híres arról, hogy mindig vállalja a véleményét. Szombat este ő is nézte a nemzetközi dalverseny élő közvetítését, ennek következtében pedig az eredményhirdetés után igen rossz lelkiállapotba került.
„Egy jó nagy sz*r nyert, viszont az előadó segít motiválni a diétámban. Szavazhatsz nyugodtan. Politikai döntések születnek” – írta ki az életmód-tanácsadó a közösségi oldalára. Az izraeli Netta Barzilia dala és külleme sem aratott osztatlan sikert a magyarok között, de azért olyan is akadt, aki védelmébe vette az előadót.
„Szerintem nincs igazad. Jó a dal. Lehet, neked, mint fiúnak nem jön be. Az, hogy nem a standard szépség az egy jó üzenet a világnak, hogy nem kell annyira rágörcsölni. Egyébként inkább a magyar 21.ik hellyel foglalkozhatnál!” – reagált Szenes Andrea a fitneszguru szavaira.
A gondolatcseréből Dombóvári István sem maradt ki.
„A legkisebb baja a súlyával volt. Majd Rippel Feri beijeszti, aztán másnap meg lebombáznak minket” – írta a humorista, aki nem kívánta bővebben elmagyarázni, mire gondolt pontosan. Az AWS-sel kapcsolatban azonban készséggel nyilatkozott.
„Nagyszerű dolog, hogy végre megjelent az Eurovíziós Dalfesztiválon egy formabontó együttes. Az AWS egy egyedi zenekar, és kiváló metált játszik. Más kérdés, hogy a zenéjét mennyire fogadta be egy egész kontinens” – mondta az AcNewsnak Dombóvári.
A legismertebb magyar metálzenekar nem sokkal déli 12 óra előtt érkezett meg a magyar fővárosba a verseny helyszínéről, Portugáliából.
"Megérkeztünk Budapestre! Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki kitartott mellettünk, támogatott minket, szavazott ránk, segített minket. Sokkal többet értünk el, mint amit vártunk. A jó hír: nincs időnk megállni! Jönnek a koncertek, jön az új lemez, na meg a meglepetések is! Most pedig végre visszamehetünk oda, ahová igazán tartozunk: a füstös klubokba, vissza hozzátok, mert igazán ott érezzük jól magunkat” – írták a fiúk a közösségi oldalukon.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)