Hajdú Steve megérezte Selmeczi Roland halálát

Pataki József 2019.07.19. Rivalda

Hajdú Steve megérezte Selmeczi Roland halálát

A színész elképesztő történetet osztott meg, mely 11 évvel ezelőtt esett meg vele Szolnokon. Hajdú Steve úgy gondolja, megérezte a kollégája halálát.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

A népszerű színész, ahogy telik az idő, egyre nyitottabb a világra, és figyel mindenre, ami körülötte zajlik. Bár régebben nem érdekelte a spiritualitás, az utóbbi időben egyre jobban érdeklődik eziránt, ráadásul Peller Mariann műsorának a forgatásán kiderült, hogy a feleségével egy ideje transzcendentális meditációval tartják rendben a lelküket. Ezzel a fajta önfejlesztő módszerrel pedig a kollégája, Kamarás Iván ismertette meg őt, amikor egy vidéki színházban dolgoztak együtt.

Ezek után a szakmára terelődött a beszélgetés, amikor is meglepő történetet osztott meg Hajdú Steve.

„A közönség nem tud két órán keresztül arra figyelni, amit mondok. Tehát nem a verbalitás köti le őket, hanem azok az energiák, amiket én sugárzok feléjük. Egy színész nem attól érdekes, mert szépen mondja a szövegét” – fejtegette Steve, majd visszaemlékezett egy esetre, ami a színpadon történt vele.

„Volt egy nagyon furcsa élményem. Az egyik színészkollegám autóbalesetben halt meg. Szolnokon játszottam aznap este, és ő éppen abban a városban próbált egy másik darabot délelőtt. Este azt gondolta, hogy mégis feljön Budapestre. Kilenc óra körül játszottam a színpadon, a Két úr szolgája darabot, és épp egy páros jelenetben voltam. Hirtelen jött egy érzés - ’várjál már, most mivan’ - hangzott el magamban. Amikor vége volt a jelenetnek, mondtam a színpad mögött, hogy kapcsolják már le a fűtést, mert hihetetlen melegség és rosszullét jött rám. Nem tudtam, hogy mi ez az egész. Később az előadás után mentem hazafele, és láttam az autót összetörve az autópályán. Nem tudtam, hogy ő ült benne. Másnap hívtak telefonon, hogy tragédia történt. Akkor kezdtem el összerakni a képeket, hogy mi van, ha akkor ez a kollegám, ez a lélek próbált nekem jelezni, hogy mi történt vele – fogalmazott a színész. – Főiskoláról ismertük egymást, és egy színházban játszottunk később. Nagyon-nagyon szerettem. Azóta azt hiszem, hogy valami olyasmi történhetett, hogy jelezni akart nekem a halála pillanatában.”

Selmeczi Roland 2008. január 30-án, színházi próbáról hazafelé tartva, az M5-ös autópályán elvesztette uralmát gépjárműve felett, és lesodródott az útról, átszakítva a szalagkorlátot, a vadkerítésnek csapódott. Súlyos sérüléseket szenvedett, a balesetet nem élte túl. A soproni színházban emlékhelyet alakítottak ki az emlékére.

Steve ezotériával kapcsolatos gondolatairól, a spiritualitáshoz fűződő „viszonyáról” többet is megtudhatunk vasárnap 17:10-kor a LifeTV-n, ahol Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában fog vendégeskedni.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT