Halász Judit: Sokszor 100 évesnek érzem magam

Pataki József 2020.10.07. Rivalda

Halász Judit: Sokszor 100 évesnek érzem magam

Ma ünnepli 78. születésnapját az énekesnő, aki sosem tulajdonított nagyobb jelentőséget ennek az eseménynek. Ennek ellenére, a családja megemlékezett a nagy napról, hiszen ahogy Halász Judit is énekli; Ez a nap más, mint a többi, ezt te is jól tudod…

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

„Boldog, boldog, boldog születésnapot” – szinte minden magyar embernek hangzott már el ez az örökérvényű dal a születésnapján Halász Judit előadásában. Sokan azt hinnék, hogy ebből kiindulva a születésnapok koronázatlan királynője a nagy napot mindig várja, csakhogy ez nem így van. Mint megtudtuk, az énekesnő nem tulajdonít nagy jelentőséget az eseménynek.

„Köszönöm a felköszöntést, jól vagyok. Éppen egy taxiban ülök, a Hogy volt című műsor felvételén jártam, ahol Szakonyi Károly születésnapját ünnepeltük. Október 26-án lesz 88 éves” – kezdte egykedvűen az AcNewsnak Halász Judit.

A legendát ezek után arról kérdeztük, van-e valamiféle bevett szokása erre a napra, illetve hogyan szokott ünnepelni.

„Nincsen állandó rituálém, mindig ahogy éppen alakul, úgy sodródom én is. Nem is szoktam különösebben ünnepelni a születésnapomat, jobb nem számolni az éveket. A gyermekeim, unokáim és menyem tegnap este már feljött hozzám, és egy-egy szál rózsával köszöntöttek, valószínűleg velük leszek ma is, de nem tervezek semmi rendkívüli dolgot – folytatta lapunknak, majd elárulta azt is, lélekben milyen idősnek érzi magát. – Sokszor 100 évesnek érzem magam, mikor nehezebb napom van, vagy arra gondolok, mi minden történt már velem, és persze van olyan is, amikor energikusabb vagyok, akár egy 20 éves. Mindig az adott helyzet válogatja.”

<iframe width="1004" height="753" src="https://www.youtube.com/embed/wKSYlkQlfPo" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT