Halott szüleivel beszélget Kerényi Miklós Gábor

2017.08.03. Rivalda

Halott szüleivel beszélget Kerényi Miklós Gábor

Kerényi Miklós Gábor, azaz KERO olyan dolgokat árult el nemrégiben, amit senki nem gondolt volna róla. A színházigazgató élete teli van spiritualitással, és bár nem hisz a szellemvilágban, gyakran szólítgatja az elhunyt szüleit.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Amikor valaki meghallja KERO nevét egy szigorú, precíz, ámde szeretetreméltó, mélyen tisztelt színházigazgató jut eszébe. Ezért is furcsa, ami nemrég kiderült róla, ugyanis különleges kettősséggel éli meg a saját spirituális oldalát. Elárulta például azt, hogy embereket gyógyít, irányítja az időjárást, de kitért arra is, hogy két különböző helyről mondták neki azt, hogy előző életében, az 1700-as években egy észak-írországi tánckoreográfus volt. Elmondása szerint sokáig nem hitt a szellemvilágban, az elhunyt szüleit ennek ellenére gyakran szólongatja.

„Nagyon szerettem a szüleimet és nagyon jóban voltam velük. Egy teremtő fogalomban hittünk mindig is, aki létezik és figyelemmel kísér minket. De ezen túlmenőleg nem mondanám magam vallásosnak” - kezdte a színházigazgató.

„Ezért nem szoktam Istennel sem beszélni. Inkább édesanyámat, és édesapámat szoktam szólongatni, hiszen ők az én teremtőim. Amikor egyedül vagyok, képes vagyok erre és…” - harapta el a rejtélyes mondatot Kerényi, majd hirtelen témát váltva elárulta azt is, hogyan találkozott a szellemvilággal.

„Nem igazán hiszek a szellemvilágban, de volt egy nagyon furcsa élményem. Két barátommal játszottunk. Kitett a barátom egy ábécés táblát, és egy poharat mozgattunk fölötte ( ez a Quija tábla - a Szerk.). A szellem, akit megidéztünk a pohárral és a betűkkel adta a válaszokat. Hármunk keze volt a poháron, de nem hiszem, hogy bármelyikünk is mozgatta volna. Nagyon furcsa volt ez az esemény”- mesélte a meghökkentő történetet KERO Peller Mariannak.

Ha többet is meg szeretne tudni Kerényi spiritualitásáról pénteken a LifeTV-n 17:30-tól láthatja az Utazás a lelked körül című műsorban.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT