Hat éve hunyt el Bajor Imre – Balázs Andrea: Őszinte baráti kapcsolat volt közöttünk, olyan, mintha egy darabom hiányozna

Soltész Mónika 2020.08.06. Rivalda

Hat éve hunyt el Bajor Imre – Balázs Andrea: Őszinte baráti kapcsolat volt közöttünk, olyan, mintha egy darabom hiányozna

Nincs az az év, hogy Balázs Andrea ezen a napon ne emlékezne meg barátjáról, Bajor Imréről, aki hat évvel ezelőtt hunyt el. A színésznő az AcNewsnak mesélt a kapcsolatukról, kiderült, hogy nagyon szoros barátságot ápoltak, és párjával együtt a legnehezebb időben is mellette állt és fogta a kezét. Andrea számára 2014 különösen fájdalmas volt, mert édesanyját, nagypapáját, Imrét és két nagyon fontos embert veszített el.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Sokan nem is gondolnák, hogy Balázs Andrea és Bajor Imre milyen szoros kapcsolatban álltak egymással. A színésznőnek máig hiányzik barátja, akivel egy munka kapcsán hozta össze a sors.

„Nagyon jó kapcsolatot ápoltunk. A Lovagias ügy című darabban találkoztunk először, és nem túlzás, de az első pillanattól kezdve kialakult közöttünk a barátság. Imi legendás humorára nagyon vevő vagyok, és ez kölcsönös volt. Minket a humor is összetartott, de nem kerültek parkolópályára a komolyabb beszélgetések sem, amiből jócskán akadt. A betegségében Gáborral, a párommal végig mellette álltunk, és természetesen a felesége, Ildikó mellett is” – kezdte lapunknak Balázs Andrea.

„Rendszeresen ellátogattunk egymáshoz, volt, hogy ő aludt nálunk, de olyan is többször előfordult, mi élveztük a vendégszeretetét. A fülei házuk volt számunkra a Balatonnál úgymond a „megálló”. Ha a környéken volt előadásom, vagy bármilyen teendőm, Imiékhez mindig be lehetett menni egy kis léleksimogató beszélgetésre és ölelésre. Ildikó is pillanatok alatt csodás asztalt varázsolt össze. Őszinte baráti kapcsolat volt közöttünk, és olyan, mintha egy darabom hiányozna. Imi ma már nincs, de Ildikóval megmaradt a jó kapcsolatunk, nagyon szeretem” – mesélte a színésznő, majd hozzátette, számos dolog van, ami barátjára emlékezteti.

„Rengeteget gondolok rá. Hála Istennek nagyon sok helyen ismétlik őt és nem csak a televízióban, hanem a neten is számos szereplésével találkozik szembe az ember. De nem kell ahhoz őt látnom, hiszen a színházzal kapcsolatosan is eszembe jut. Nálam ahhoz a „társasághoz” tartozik, akiknek a premier előtt mindig a segítségét kérem odafentről, hogy figyeljen rám arra a pár percre, míg elkezdődik az előadás” – mondta Andrea, akit hat évvel ezelőtt rengeteg veszteség ért.

„Ma reggel autózás közben is Imiről beszélgettünk, mert 2014, amikor ő elment, borzalmas időszak volt számomra. Akkor veszítettem el az édesanyámat, Margitai Ágit, Balikó Tamást, a nagypapámat és Imit is. Ez nekem a veszteség éve volt, sajnos egymás után jöttek a tragédiák. Nagyon megviselt mindnyájunkat, és a mai napig hiányzik. Tényleg nincs olyan előadás, hogy ne jutna eszembe ő, vagy egy-egy poénja. Mindig azon gondolkodom, vajon ő mit mondana egy-egy szituációban. Pontosan olyan ő nekem, mint Lorán Lenke volt. A szívemben mindketten azonos helyet foglalnak el. Szakmailag is számíthattam rájuk, Imitől is kikértem a véleményét” – tette hozzá a népszerű színésznő, akit épp munka közben értünk utol.

„A Talent Studio nyári táborában vagyok. Két korcsoportban tartok önismereti és önbizalom-fejlesztő órákat a gyerekeknek, ilyenkor nyáron táboroztatok is egy-egy alkalommal.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT