Hatgyermekes családnak adta luxusfürdőszobáját Vasvári Vivien – „Legszívesebben mindenkinek segítenék!”

Soltész Mónika 2020.02.05. Rivalda

Hatgyermekes családnak adta luxusfürdőszobáját Vasvári Vivien – „Legszívesebben mindenkinek segítenék!”

Vasvári Vivien egy eddig nem ismert oldaláról is bemutatkozott. A luxusfeleség nem szokta hangoztatni, de az egyik facebookos posztjából egyértelműen kiderül, hogy mélyen együtt érző ember. Felújítás miatt döntött most úgy, hogy a komplett, milliós értékű fürdőszobáját felajánlja egy rászoruló családnak. Vivien az AcNewsnak elárulta, nem ez az első eset, hiszen gyakran ajándékozza el a feleslegessé vált használati cikkeit. Azt is megtudtuk, már kiválasztotta, ki élvezheti tovább a fürdőszoba berendezéseit.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Vasvári Vivien a közösségi oldalán hirdette ki, hogy megválik néhány fürdőszobai tárgyától, amiket egy rászoruló családnak kíván adományozni.

„Szeretném eladományozni az egész fürdőszobámat HÁTRÁNYOS HELYZETŰ GYEREKES CSALÁDNAK átalakítás miatt! Aki tud, segítsen! Hétvégén már el lehetne vinni! Instagram oldalam: @vasvarivivien néven találtok meg! Kérném minden kedves követőmet, hogy ossza meg, hogy többen tudjanak segíteni abban, hogy jó helyre kerüljön!” – olvasható Vivien posztjában.

Lapunk megkereste a sztáranyukát, aki elárulta, máskor is szívesen nyújt segítséget.

„Nem az első eset, mert ami ez idáig is feleslegessé vált, minden alkalommal óvodáknak, alapítványoknak, kórházaknak, bölcsődéknek, hátrányos helyzetű családoknak vagy anyaotthonoknak szoktam adományozni. Sok család segítségre szorul, én pedig megtehetem, így tudom támogatni őket. Ami a gyerekekről ruhák, cipők lekerülnek, azt is mindig elajándékozom, ez természetesen így van a bútorokkal is, vagy mint minden mással” – kezdte lapunknak Vasvári Vivien, akinek a felajánlását csak a Facebook-oldalán több mint háromszázan osztották meg, és bár több család is jelentkezett, a csinos anyuka már döntött is.

„Mindig azt veszem figyelembe, hogy kinek van szüksége rá. Most hamar kiválasztottam, hogy melyik családnak adományozom a fürdőszoba szettemet. Mégpedig egy hatgyermekes családnak megy a 17. kerületbe. Azt gondolom, ahol sok a gyerek, ott tényleg szükség van rá. Rengeteg lehetőség lett volna, hogy hova kerüljön, és nem volt könnyű döntenem, de muszáj volt. Legszívesebben mindenkinek segítenék, de azt helyeztem előtérbe, hogy itt több személy tudja majd élvezni a felajánlásomat” – tette hozzá a luxusfeleség.

„Először csak csempét szerettem volna cserélni, végül úgy döntöttem, teljesen átalakítom a fürdőszobát. Minden tökéletes állapotban van, semmiképpen nem szerettem volna kidobni őket. Főleg így, hogy más még évekig használhatja.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT